söndag 22 december 2013

Nu har det faktiskt vänt

Samtidig som jag försöker pressa fram några julkänslor genom att koka knäck, lägga in sill och baka en ny sats lussebullar så tänker jag att nu har det faktiskt vänt.

Från och med idag blir det ljusare igen. Och även om det känns långt borta står de snart där igen, de kära tulpanerna i all sin prakt. 

Ha en riktigt fin fjärde advent!


Kram,


13 kommentarer:

Helens trädgård sa...

Ja, äntligen går vi mot rätt håll igen.
Bara drygt 2 veckor innan första frösådden :=)

Önskar dig en skön och fridefull God Jul!

Bjørkvold besøkshage sa...

Solen snur, men vinteren har jo ikke begynt ennå. Jeg bor i en del av Norge hvor det skal være kaldt nå, men det meldes om plussgrader og regn på selveste julaften. Har satt slike tulipaner du viser i år, så kan nesten ikke vente. Fine bilder.
God jul!

Veronica sa...

Japp, nu har det vänt! Och vintern har inte ens kommit än??
Undrar hur denna vinter blir innan den är slut?

Men jul blir det ju iaf trots att det är svårt att locka fram julkänslorna :)

Kram och God Jul!

Lotta sa...

Ha, den lätta går jag inte på! Jag har gått runt här i den gröna mossan förr och tänkt att 'åh, vilken fin och mild vinter det varit', sen kommer snöstormen som ett slag i nacken. Men nu hoppas jag faktiskt på några minus eftersom jag stötte på ett gäng snigelbarn idag.. och jag kan väl inte hoppas på att de drunknar i regnet. Men vilken fantastisk resa ni gjort, förutom golfen då, men man kanske kan traska runt på banorna även utan att spela. Hamnar på min önske-res-lista.
Ha en riktigt fin jul och många kramar

Katarinas trädgård sa...

En skön tanke att klamra sig fast vid; nu blir det ljusare, hurra!
Och att jag har planterat Jackpot-tulpaner (för det är väl de på bilden?)!
Vilken resa ni har gjort, wow!
Hoppas du får en riktigt bra jul med mycket mys!
Kram
Katarina

Marina sa...

Härligt!
Jag försöker hålla mig från trädgårdstankar ett par dagar till för att njuta fullt ut av julen men snart, mycket snart, vet jag att jag kommer sätta igång med fröbeställningar och listor inför nästa säsong. Me like!

God Jul!

Furulunden sa...

Tenk så heldige!! Alltid noe å se fram til :) Hos meg er det veldig jul noen dager nå. Dekorasjoner kommer på løpende bånd :)

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Jaaa!!! Ljusare tider. Äntligen. Åh Jackpot. Vilken favvis det blivit. Har inte heller haft så jättemycket julkänslor egentligen. Har inte pyntat alls som vanligt. Men frossat i blommor. DET är sannerligen en av julens och vinterns stora nöjen som ger energi.

Vilken härlig resa! Underbara bilder.

En riktigt God Jul till dig!
Kramar

Glädjekällans Trädgårdsblogg sa...

Äntligen går vi mot ljusare tider. Hösten har gått så fort att jag nästan inte vågar uttala ordet äntligen, misstänker att vi, i alla fall jag, missar hela våren och hamnar på höst igen ;-))
En riktigt god jul!
Birgitta

Annika Christensen sa...

Ja nu längtar jag efter ett nytt år med nya möjligheter.
God Jul på dig
Annika

Anjas Hill sa...

Härliga bilder!
Önskar dig en riktigt god jul! /Anja

Anjas Hill sa...

Härliga bilder!
Önskar dig en riktigt god jul! /Anja

Marianne sa...

Var också ute och spana efter löktoppar idag, mest ogräs som spira men får vänta med att rensa fastän det ryckte i de bruna fingrarna. Sitter mer inne och drömmer odlingsdrömmar, Konnässörsklubbens fröer är inte billiga men blir fina växter. God fortsättning!