måndag 2 december 2013

Varför blir det inte vinter?

Förra året blev det vinter över en natt. Vi var helt chockade över all snö som kom redan i början av december. Och som sen låg kvar till den 21 (!) april.


3 december 2012


I dag har det varit plusgrader igen och vintern lyser med sin frånvaro. Eller lyser och lyser. Det enda lyse man ser är alla ljusslingor som glittrar i mörkret. Visst känns det som om vi har tappat en månad eller två? Oktober, månne?


1 december 2013


För övrigt så firades första advent in med att avsmaka den ynka, pynka melon som har eftermognat inne i fruktskålen. Kanske har ätit godare melon i mitt liv. Men lyckan var ändå total att faktiskt få smaka den här egenodlade, exotiska frukten. Utan ens ett växthus till hjälp.


Ha en finfin vecka!

Kram,


4 kommentarer:

Carina sa...

Då kan jag garantera att den melonen var nog faktiskt den bästa du ätit i hela ditt liv! För ingenting är som egenodlat och definitivt inte med något sådant som melon!!!

Helt enkelt hemma hos mig sa...

Håller med dig om att vädret är.. knasigt. I söndags hade vi +9. Idag lite kyligare men man kan ännu gå ut o hämta tidningen i kortärmat utan att frysa så värst. Ja, vart har snön tagit vägen?

Ha en fortsatt skön kväll :)

Jannibele sa...

Ja, det er helt utrolig. Kanskje den skal gjøre litt godt igjen, etter den harde vinteren vi hadde? Til helgen kommer snøen her. Ha fine desemberdager.

Ulrika sa...

Jamen nu är den här...blev vinter över en natt!!

Kram och hoppas du fått lite snö!