måndag 19 december 2011

Vintern är tillbaka

Äntligen är vintern tillbaka! När vi vaknade igår morse var det vitt och fint igen. Även fast natten var riktigt stormig och jag fick plocka krukor och annat som hade blåst iväg så känns det toppen. Snön är mycket välkommen till Landet Krokus. Tänk så vackert allt blir med lite sugar on top!

Idag bjuder jag på lite härligt "julröda" vinterbilder som kontrast mot gårdagens sommarprojekt. På något sätt är jag nästan där redan. I nästa odlingssäsong. Visst ska det bli skönt med lite jul och ledigheter men i år har den där riktiga julkänslan inte velat infinna sig. Undrar lite försynt om det bara är jag..? När jag ser alla era fina jularrangemang, allt julgodis och annat fint på era bloggar tror jag nästan det. Men jag har några dagar på mig att hitta den där gnistrande jullyckan. Nu när den efterlängtade snön är här så blir det nog lättare.
Hoppas, hoppas snön ligger kvar ett tag och inte slaskar bort på en gång. Iaf veckan ut ... Snälla, snälla!

Kram alla fina och ta väl hand om er!
3 kommentarer:

Sabelhagens Olivlund sa...

Vad roligt att du fått snö som du vill ha! Bilderna är såå fina. Inte är du ensam om att inte ha hittat den riktiga julkänslan:-). Den kommer. Och sedan är det snart underbar vår.
Ha det gott!
Kram Maria

Vita rosor och förgätmigej sa...

Det är så roligt att få ta del av dina planer för nästa säsong i trädgården. Strunta i kraven runt jul om inte känslan vill infinna sig! Det är inget måste... umgås med nära och kära och njut av det i stället! Man m å s t e ingenting runt jul! Den kommer oavsett hur många sorters sill du lagt in. ;)

Sedan kan jag som ser lite utifrån förstå att du kanske bara behöver ta det lugnt ett tag gumman. Du har ju haft det gaaalet stressigt ett tag och då är det svårt att ändra fokus, så skit i det! Gör ingenting, ät praliner och pussa på karln!

Varm kram/ Anna

Christina sa...

Snön gör ju allting så mycket ljusare. Men vi har typisk skånskt julväder med + grader, grönt o grått o vått!/Lila-Christina