torsdag 1 december 2011

Tre vinnare - två presentkort och en blomstercheck

Hej alla fina i decembermörkret!

Tänk att det är december redan. Nu börjar verkligen julkänslorna att smyga sig på ... Kikade till och med på julkalendern i morse. Eller till och med ... jag får nog erkänna att jag ALLTID kikar på julkalendern om jag har möjlighet. Jag ställer faktiskt väckarklockan en kvart tidigare så att jag kan sitta och titta på adventskalendern i lugn och ro. Med ett tänt ljus och en kopp thé och sen bara mysa. Och jag har inte ens några barn - jag är bara barnslig ... ;)


I morgon ska jag vara ledig. Underbart! Jag ska förbereda för helgens julmarknad på Hedvigs trädgård. Ni som befinner er i närheten av Gävle bara MÅSTE komma dit. Det är en underbar julmarknad med massor av lokala hantverkare. Får man inte julkänsla efter ett besök där - då vet inte jag vad som kan behövas ... Lördag-Söndag, 3-4 december kl 10.00-16.00. Hoppas vi ses!På tal om Hedvigs trädgård så ska jag nu presentera de tre vinnare som har vunnit presentkort hos just Hedvigs trädgård. Den här gången tog jag hjälp av mina kollegor Jonas och Niklas för att dra vinstlotterna.


Här är de lyckliga vinnarna:


Vinnare nummer ett blev Anna, 
Presentkort kommer med posten!


Vinnare nummer två blev en Anna till, 
men den här gången med bloggen Anna Vattenkannas Trädgård
Blomstercheckar kommer med posten!

Och sist men inte minst - vinnare nummer tre
Charlotte med bloggen Trädgårdsflow
Presentkort kommer med posten!

Grattis alla tre!

Maila era adresser till ak@landetkrokus.se så kommer det presentkort (eller blomstercheckar) med posten. 

Ha en finfin kväll!

Kram,


12 kommentarer:

Anna Vattenkanna sa...

Oh, tänk att jag vann i ditt fina lotteri. Så glad jag blir! Tråkigt att jag inte kan komma till Gävle och Hedvigs... önskar dig en fin julmarknadshelg :-)

Kramar från Anna Vattenkanna

Sabelhagens Olivlund sa...

Grattis till vinnarna i din fina tävling!

Helens trädgård sa...

Stort GRATTIS till vinnarna!
Tack för en jättefin tävling!

Önskar dig en trevlig kväll!

Godastunder-tokigaidéer sa...

Grattis till alla tre tjejerna. Tänk om man bodde nära Gävle så roligt det vore att komma, men det är lite väl många mil från Lund. Jag har helt missat julmarknad i år och det är något jag bara älskar.

Kram Anna

Annika Christensen sa...

Där måstes jag nog titta in. Låter som om det var fint där. du har ju så god smak.
Grattis till vinnarna.
Annika

Unknown sa...

Hej! Jag tror inte att det är sant! Har jag vunnit? Idag har jag en riktig turdag... Tänkte ta en tur till Hedvigs i januari så då tar jag med mig presentkortet.
Kramar i massor och tack för turen! Anna

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Nämen, nämen... nu blir jag förvånad... DET hade jag inte väntat mig.... En sån fin julklapp Anna-Karin!! Oh, tack...... :-))))) Mailar adressen bums. Blir verkligen nyfiken på Hedvigs trädgård. Ska absolut titta in där när jag har vägarna förbi Gävle nästa gång. Så underbart att gå på julmarknad. Hade också tänkt det i helgen. VI har en sån mysig sådan på Norra Stadsberget här. Men, lördagen blir det 'familjeträff' eftersom lillasyster hälsar på (bor i England) och på söndag blir åka av till Östersund med bilen full av basketgrabbar som ska ha match :-))

Ha en strålande helg goa du!
Kram
Charlotte

Mamma Mimmi sa...

Låter som om du har det precis så mysigt och härligt som du förtjänar. Fortsätt att mysa och lycka till på helgens julmarknad. Jag är säker på att du kommer att röna stor framgång med dina superfina alster. Kram Mimmi

Kristina Bonander sa...

Grattis till vinnarna och en trevlig helg.
Vad mysigt att höra att du tittar på adventskalendern. Ja, ibland kan det vara givande att ha barnasinnet kvar.
Kristina

Katarinas trädgård sa...

Grattis till vinnarna!
Jag missar inte adventskalendern, den hör till i december och årets kalender verkar lovande!
Ha det superbra!
Kram
Katarina

TrädgårdsPrinsessan - Annika sa...

Grattis till vinnarna :-)

Jag ser också julkalendern, har ju barn som också tycker det är helmysigt, men jag lär nog fortsätta som du även när de flyttat hemifrån :-)

Ha en fortsatt fin helg!
Annika

Lotta sa...

Grattis till vinnarna och så härligt det låter att sitta och mysa framför julkalendern. Jag är en tidsoptimistisk sjusovare så den upplevelsen får jag nog aldrig.
Kram