tisdag 20 december 2011

Skymningtimmen

I går "sjöng" jag en riktig klagovisa här på bloggen. Idag känns det bättre och jag tänker avsluta hela inlägget med den vackraste av sånger.


Till och med jag börjar få julkänslor. Tog en vända med kameran när jag kom hem igår och visst känns det väl härligt juligt med all denna snön? Det var kanske det som behövdes? Det, lite julgodis och finaste julsångerna.

Snöänglar
Katterna följde med ut och busade järnet. Eller snarare Hedvig (den svarta) busade med Smilla. Hon jagade henne genom de nygrävda gångarna så snön yrde. Försökte fånga dem på bild men det blev bara en svart suddig fläck... Mina små snöänglar... :)

Hedvig ligger på span. Smilla sitter mitt på gången. 

Bara en suddig fläck där det tidigare satt en katt ... 

Tre dagar kvar till julafton. Och bara en halv dag att jobba. Även i år firar vi jul hos kära svärmor i uppländska skogarna. En mysig tradition har det blivit. Längtar!
Slutligen vill jag skicka varma julkramar till er alla fina läsare via årets finaste julsång "Evergreen" med Gavin Mikhail.

Ta hand om er och känn magin!
14 kommentarer:

Helena sa...

Så du fick julstämning till slut!
Visst hjälper snön till det är svårt att komma ifrån.
Vad fint ditt hus ser ut nu med snön o katterna som busar :-)
Mysigt att gå runt o trampa gångar :-)Man kan ju inte skotta allt...men trampa det går ju :-)
KRAM från mig!

Lotta sa...

Galet mysiga bilder!! Känner lite som du men den börjar smyga sig på nu, julstämningen alltså. :o)

Kram

Mamma Mimmi sa...

Hej min vän! Här är det bara bra om än lite brist på energi och inspiration ibland. De ska nog alldeles strax infinna sig igen, så att jag inte bara smyger runt och njuter av allt mys som ni andra skapar. Jag har med stort nöje följt dina skisser till trädgården och jag blir så inspirerad att sätta tänderna i planeringen av vår helt nya trädgård. Jag lär mig så mycket av ditt kreativa och kloka tänk på växtfronten - vilka möjligheter det finns. Önskar dig en riktigt härlig jul och av bilderna att döma ser det ut som om den blir riktigt stämningsfull i vitt. Kram Mimmi

Mia sa...

Vilken fin stämning du har, svårt att inte få julkänslor då. Ha det fint och mys lite extra nu :)

Hélena sa...

Jättefina bilder fulla med julstämning.
Ha det bäst!
Kram Hélena

Unknown sa...

Hej!
Hoppas du får en riktigt bra jul. Inte lätt att få julkänslor när man ha fullt upp med annat. Lite lugn brukar hjälpa mig och sedan det där med att sänka kraven...vilket inte alltid är så lätt. Min dotter har varit sjuk en månad så vi har haft en jobbig tid. Nu hoppas jag på hon får bli frisk snart och ser fram emot 2012. Har precis bestämt att vi ska vara med på Nordiska trädgårdar:) Fin bild på rosetten förresten!
Kram och God Jul!Anna

Karin - Mina Rum sa...

Åh, vad det ser härligt ut med snön. Vi har inte ett uns. Men jag får väl skylla mig själv som har flyttat till Skåne!

Tack för den fina julsången också. Den hade jag inte hört förut. Och animeringen till var så fin.

Kram!

Katarinas trädgård sa...

Oj så mycket snö du har! Men snö är bäst på bild, tycker jag... Vilka bus-kissar du har, mina ligger mest inne och slappar i värmen (precis som jag, om jag får välja :))
Nu ska jag fortsätta titta på Ernsts stolleprov!
Ha det bra!
Kram
Katarina

Glädjekällans Trädgårdsblogg sa...

Vackert är det med snö så jag förstår din glädje men jag är glad är vår gröna vinter. Gillar att kunna ta skogspromenader utan skidor :-)
God Jul
Birgitta

Lotta sa...

Himmel så mysigt du bor... det är ju som en illustration till 'Tomtebobarnen'. Här är det mer lerrally som gäller och julstämningen är ca 1%.
Kramar

Annika Christensen sa...

Så fint och stämningsfullt!
Ha en riktigt God Jul med nära och kära.
Julkram från
Annika

Unknown sa...

Så mysigt det blev på förstukvisten! Tack för all fin inspiration det här året:)
Kram,
Charlotta

Helens trädgård sa...

Julmys till tusen, härligt!

Önskar dig en fridfull och skön helg!
God Jul!

Godastunder-tokigaidéer sa...

Åhh så mycket snö ni har, här är det bara duggregn sedan två veckor tillbaka och man är lite less på det nu. Jag vill så gärna ha snö för då brukar jag piggna till igen.
Nu tar tröttheten över...

H aen underbar jul
Kram Anna