lördag 10 december 2011

Små julträd

Inför julmarknaden förra helgen gjorde jag små julträd. Några fick jag sälja och några behöll jag själv. Alla träden såg ut på olika sätt. Olika storlek och olika dekorationer. Vissa hade guldpärlor på tråd, vissa röda "bär" och vissa blev fruktiga citrusträd. Men alla hade en stomme av askträdstammar och mosskronor. Älskar verkligen mossa och allt vad man kan göra med den.


Istället för stearinljus har jag en ljusslinga i nyaste lyktan. Den är det första jag ser när jag parkerar bilen efter en lång dag på jobbet när den lyser så varmt och välkomnande. Är så glad för den.


Tycker att både "citrusträdet" och ljusslingorna pryder sin plats just här. Sommartid är det nämligen det här hörnet som går under namnet "medelhavshörnan". Känns lååångt från medelhavet så här års ...Nu bär det iväg till världens bästa mamma på födelsedagskalas. Ett försenat sådant. Stort grattis älskade mamma! Ses om ett tag!

Kram,


6 kommentarer:

Lyckans lilla hus sa...

Håller med dig - mossa är fantastiskt! Det verkar inte finnas någon ände på vad man kan hitta på...gillar dina små träd skarpt! Men blir lite avis på det vita pudret du har på dina bilder...här lyser barmark, om än fruset idag i alla fall. Ha en underbar dag med din kära mamma. Kram Marie

Sophia Callmer sa...

Söta "träd", tror jag ska testa din idé för mossa har jag så det räcker och blir över.. kram Sophia

Villa Ryttarängen sa...

Härlig lykta. Visst är det viktigt att bli mött av något vackert när man kommer hem. Gillar de små bollträden med. Härliga bilder och kul blogg. Jag är en ny följare./ Pia

Katarinas trädgård sa...

Vilka söta träd! Tror jag också måste göra nåt sånt! Och slingan i lyktan var ju en utmärkt idé, allt mysljus välkomnas!
Kram
Katarina

Sabelhagens Olivlund sa...

Så fina och söta julträd du gjort! Ett sådant skulle jag vilja ha. Snyggt med träden och lyktan. Jag har också en ljusslinga i min lykta utanför dörren. Välkomnande och mysigt.
Ha en trevlig kväll med din mamma!
Önskar dig en skön 3:e advent.
Kram Maria

Lotta sa...

Fiiiint! :o)

Kram