måndag 12 december 2011

En enkel julstjärna

I senast numret av GI tipsade de om på alldeles bedårande juldekorationer. Det var lite annorlunda dekorationer mot alla de vanliga kransarna som man brukar se. Bland annat fanns det en julstjärna av blågran och en annan stjärna av mossiga gamla grenar som jag tyckte mycket om.


I går provade jag att göra en enkel kopia av deras mossiga julstjärna. Jag hade inte tidningen i närheten så det fick bli direkt från minnet. Blev inte på långa vägar så stilig som deras men lite fin tyckte jag ändå att det blev. :) Och väldigt enkel (och billig) att göra. Allt som behövs är några mossiga, gamla grenar och lite tråd. Snön är borta för den här gången. Jag saknar den för det blir så ljust och vackert. Nu har vi blivit lovade, eller snarare hotade, med ännu en vecka med slask och gråväder. Snälla vädret, förlåt att jag beklagade mig över förra årets snömängder! Skicka gärna hit lite kyligare temperaturer. Allt är förlåtet!

Hoppas ni får en fin vecka!

Kram,13 kommentarer:

Katarinas trädgård sa...

Och jag som tycker det här vädret är jättebra! Så skönt att slippa frost och snö!
Din stjärna blev jättefin, undrar var jag ska kunna hitta sådana grenar här, vi har ju ingen skog precis...
Ha det bra!
Kram
Katarina

Landbohaven sa...

Smukt julestjerne.
Tak for kigget.

Lotta sa...

Tack för krans tipset. De var jätte fina tycker jag. Ha en forsatt bra dag.
/Lotta

Johanna Stålros sa...

Väldigt läcker!!! Kram Johanna

Villa Ryttarängen sa...

Jättefin! Ser ut som matt silver litegranna. /Pia

Annika Christensen sa...

Det enkla är alltid det bästa men man vill alldeles för ofta krångla till det liksom.
Super fint!
Ha det gott
Annika

Hélena sa...

Superfin stjärna! Tänk att det kan bli så vackert med så enkla medel :-)
Ha det bäst!
Kram Hélena

Sabelhagens Olivlund sa...

Hoppas "gubbensnö" hör dig! Jag är så nöjd med det milda vädret här:).
Vilken fin stjärna, enkel och naturlig.
Ha det gott!
Kram Maria

Inger sa...

Fin stjärna Anna-Karin!
Vi fick ny snö i natt men nu är den plaskig...
Kram

AnnCharlotte sa...

Oj. Så jättefin stjärnan är.
Sån vill jag också göra...
Ha det bra :)

Lotta sa...

Jättefin stjärna, så enkel och naturlig.

Kram

Annelie sa...

Åh, så bra jobbat, den blev jättefin.
Enkelt är bra.

Annelie

Maria sa...

Så fint...hittade lite mossa i garaget igår. Så kanske jag skall använda det till mitt hjärta. Tack för tipset. Önskar dig en fin Luciadag, kram Maria