torsdag 8 december 2011

Äntligen!

En månads tokjobbande är äntligen till ända. Har aldrig varit med om en november där det har varit ett sådant ös på jobbet tror jag. Deadline på deadline, möte på möte. Till det har det varit företagsevent, julmarknader och allt mellan himmel och jord.Äntligen tid för bild och blogg
Men idag kände jag för första dagen på länge att jag landade lite. Och att jag saknade bloggandet och fotograferandet så in i bomben. Så jag packade i hop mitt pick och pack redan vid lunch och tog en eftermiddag ute i solen. Det är så fint, så fint med allt det vita!
Äntligen snö
Ja, äntligen lite snö som mjukar konturer och ljusar upp i allt det blåsvarta. Allt känns nytt och krispigt igen med lite frostad topping. Bara kissen Smilla som inte uppskattar det där vita. "Varför, varför, matte?!" säger hon och vill genast gå in igen. Det är för kallt om tassen ...Äntligen julkänslor
Efter helgens julmarknader har jag äntligen fått julkänslor och det är extra roligt att få fixa i ordning hemmavid. Här har farstukvisten fått sig en enkel men välbehövlig vinterpiffning. Inne har jag ännu inte hunnit ikapp. Fast det snart är tredje advent ... Men det kommer. Lovar! 
Snöiga vinterkramar!


11 kommentarer:

Helena sa...

Hoppas armen vart bra :-)Skönt att ha det gjort innan våren kan jag tro :-)
Har inte heller haft så mycke tid o ork att blogga på ett par dagar.Men idag var jag ledig o då får man passa på!
KRAM från mig!

Anna Vattenkanna sa...

Så är det ibland... men du, jag vet inte om det är knejs på min dator/webbläsare eller... men jag kan bara se din första bild i dagens inlägg.

På andra bloggar är allt som vanligt. Tråkigt för jag hade velat kolla in hur du har det:-(

Kram Anna Vattenkanna

Anna Vattenkanna sa...

Jag igen, NU gick det att titta på ditt fina vinterland!

Kram igen!

Trädgården på Höjden... sa...

Välkommen tillbaka!!!

Vilka härliga vinterbilder. Den där snön får gärna singla ner här hemma hos oss på Höjden också. Det blir liksom lite mer julaktigt när den är på plats.

Hälsar Åsa

Sabelhagens Olivlund sa...

Skönt att det lugnat ner sig på jobbfronten. Vad mycket fint du fotat, så mysigt i din farstu. Smilla är en jättesöt fröken.
Ha det gott.

Lotta sa...

Hej, jag hittade din blogg idag. JÄTTE FIN! jag gillar blandningen och dina fantastiska bilder. Bilder man vill titta länge på. Ha en bra dag och välkommen att titta in hos mig!

Med fingrarna i (j)orden sa...

Vad mycket fint du fångat med kameran. Märks att du längtat ut och att du vet var lugnet finns.
Kram Eva

Inger sa...

Visst blev det fint med snön:)
Jag jobbar också på tok för mycket, ser fram emot lördag-söndag.
Kram

Annika Christensen sa...

Härligt att du fick en rundtur med kameran. Vad fint du visar.Du vet det är en lisa för själen och det syns i dina bilder.
Jag är också snart färdig eller rättare sagt nu orkar jag inte mer i år känns det som.Resten tar jag efter jul.
Ha det gott
Annika

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Vad skönt att kunna få pust ut efter en intensiv tid. Var bättre gör man det än ute i trädgården :-)) Sån härliga bilder du fångade också. Hihi... jag riktigt ser hur hon tänker Smilla.... Ungefär som min Milda (....kalllt..... vill in igen......).

Intensiv jobbtid här också. Fortsätter dock så ända fram till jul tyvärr.....

Kram
Charlotte

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vad bra att du äntligen kan ta det lite lugnare igen! Livet går upp och ner men ibland kan det bli lite för mycket av det goda. Passa på att njut nu för snart är det vår och då blir det ingen rast och ingen ro för oss garden lovers! ;)

Jag bestämde mig för att vi inte skulle göra någonting i helgen och hann hur mycket som helst eftersom vi inte hade några krav på oss! Mycket märkligt! :)

Kram/ Anna