tisdag 5 juli 2011

Mustigt i purpur på farstukvisten

När vi var på Åland tidigare i år så fick jag som bekant med mig en hel tunna med växter av kära svärfar med fru. Bland annat dessa helt ljuvliga mignondahlior. Färgen på bladen ser nästan ut som svart sammet och blommans färg är ju bara helt underbar.


Tycker att de blev riktigt snygga där i mina rostiga urnor från Wij trädgårdar. I bakgrunden syns en jordviva som har blommat sen april tillsammans med rävsvansar och snötörel 'Diamond frost'.Tack snälla svärmor!


Kram,

8 kommentarer:

Sabelhagens Olivlund sa...

Vilken läcker Dahlia! Det mörka bladverket var riktigt snyggt.
//maria

Johanna Stålros sa...

Dina mignondahlior är jättefina! Snyggt med de mörka bladen! Kram Johanna

Felix sa...

Jätteläcker plantering i krukorna! Ursnygg mörkbladig dahlia!

Sommarhälsningar
Elisabet

Tant Otteskrufv sa...

Snyggt!

Kristina Bonander sa...

Hej Anna-Karin,
Som vanligt visar du så vackra färgkombinationer! De mörkbladiga dahliorna har jag själv för första gången i år och tycker de är helläckra! Många färger blir verkligen lite extra mot de mörka bladverket. Läckert!
Hälsningar
Kristina

Anna Vattenkanna sa...

Jisses så kaxigt! Dahliorna i järnurnorna är ju en fullträff!!!

Kram Anna Vattenkanna

Helena sa...

Supersnyggt!!!Att du är glad för dom det förstår jag.
KRAM från mig!

Helen sa...

Första gången jag besöker din blogg idag, sökte på trädgårdsblogg. Hittade jättemycket fint, tack för inspiration till lite nytt i trädgåren, jag kommer på besök igen kan jag lova!!