söndag 3 juli 2011

Månadsbilden - juli

Idag är det nästan full storm här ute vid kusten. Det är riktigt kallt och inte alls mysigt att vara ute och påta. Började dagen med att kika till grannens båt som var på väg upp på land. Som tur var finns det kloka människor i byn som håller ögonen öppna så allt gick bra. Sen blev det långpromenad. Tack C. för sällskapet! :)


Det är frodigt grönt även om det är torrt. Vi har blivit lovade regn. Men inte en droppe regn på flera da´r. Riddarsporren har aldrig varit så hög och jag är glad idag att jag har stadgat upp den ordentligt. Förra året hade vi också storm när den blommade. Då hade jag glömt och alla vackra blommor låg som plockepinn efter marken. Vi fick många häftiga buketter inne förstås. Men vackrast är de där de står.

Burrr så jag fryser nu ... Ska nog gå o ta ett skumbad tror jag minsann!

Ha en fortsatt skön söndag!

Kramar!

5 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Så härligt med skumbad- det ska jag nog oxå ta;) Håller med om att de är vackrast där de står! Ha det fint. kram Johanna

Helena sa...

De bara lovar o lovar regn men inte då!Här går vatten spridarn mest hela tiden...
KRAM från mig!

Anna Vattenkanna sa...

Och här har vi soligt och kvalmigt och åskigt...och varmt!

Du är hjärtligt välkommen hit om du har vägarna förbi, jag är hemma hela sommaren...

Kram Anna Vattenkanna

Blomkärringen sa...

Vad fint ni har det, härliga riddarsporrar! Hoppas ni får ett "lagom regn" snart. Ha en bra dag!

Darren Demers sa...

Det är frodigt grönt även om det är torrt. Vi har blivit lovade regn. Men inte en droppe regn på flera da´r. swarovski bracelet wholesale france , swarovski bracelet wholesale uk Riddarsporren har aldrig varit så hög och jag är glad idag att jag har stadgat upp den ordentligt. Förra året hade vi också storm när den blommade. Då hade jag glömt och alla vackra blommor låg som plockepinn efter marken. Vi fick många häftiga buketter inne förstås. Men vackrast är de där de står.