tisdag 9 juli 2013

Fulhörn blev finhörn

Just den här tiden på året blir mitt fulaste hörn med luftvärmepump, ogräs och annat rassel ett av de finaste hörnen. Det är när krolliljorna blommar.Från början var det en, sen tre och nu säkert 50. För min del får de gärna fortsätta föröka sig. Frågan är bara vad jag ska använda som marktäckare mellan snyggliljorna? Som dessutom är snyggt längre än två veckor. Någon som har något förslag? Till helgen är min plan att åka till Kärleksstigen och Bikas Trädgård. De bor inte alls långt bort från mig och nu hoppas jag att det äntligen blir av med ett besök i deras fantastiska trädgårdar.

Har också fått två roliga förfrågningar på två dagar. Charlotte kommer och hälsar på nästa vecka. Och som om inte det var nog ringde Ruben från Rubens Rabatter idag och ville komma förbi då han var i krokarna. Attans att jag inte var hemma utan på jobbet! Välkommen en annan gång istället, Ruben!

Kram,

12 kommentarer:

Kristinas oas sa...

Så fina krolliljor du har och vilken lycka att de trivs och vill bli fler. Funderar på det där med marktäckare. Jag har hasselört som kombo med en del tulpaner, kanske det skulle kunna fungera med krolliljorna? Eller en låg krypande näva? Kram Kristina

Lantligt i smultronbacken sa...

Så fin och ståtlig den är. Såna vill man ha massor av i sin trädgård

Kram Teres

Malin - I min trädgård sa...

Suck så vackert! Krolliljor är en favorit, men har ännu inte funnit sin väg in i min trädgård... suck...

Kul med finbesök!

Ha en skön kväll!

Kram Malin

Sabelhagens Olivlund sa...

Åh, så vacker krollilja! Så roligt att de sprider sig. Underbar färg.
Ha det gott
Kram Maria

Helens trädgård sa...

Underbara vackra Krolliljor.
Gillar just den sorterns Liljor lite extra och har några olika sorter.
Under växer bla. Hostor, Lungört, Astilbe.

Ha det bäst!

Ulrika sa...

Finfina krolliljor, här äts dom upp av liljebaggar! Det ska bli superkul att få besök av dig men också pirrigt! Du är så välkommen så!!

Kram Ulrika

Hans sa...

Krolliljor är snyggt!
Ha det gott.

Anonym sa...

Så vackra liljor = supersnyggt fulhörn! :) Kul med bloggträffar, får jag också komma? ;) Kram från Hanna

Marina sa...

Bra namn, snyggliljor! Jag älskar också krolliljorna, mycket. Mina måste flyttas nu när vi ska göra denhär galna omflyttningen. Nya platsen blir vid badkaret och det kan nog bli bra.

Kram

Ruben sa...

Hade jag vetat, att du hade SÅ vackert i din "fulaste hörna" ångar jag att jag inte väntade i Töreboda och inväntade din arbetsdags slut. Men det kommer kanske andra tillfällen?! Vi får hoppas!

Ha det gott!
/Ruben

Inger sa...

Men oj, ska jag börja bli nervös nu... men hoppas kunna bjuda på något alldeles speciellt.
Kram och välkommen!

Anette i Torsåker sa...

Hade gärna följt med men, det är sista dagen barn/barnbarn är här, så jag kan bara inte åka hemifrån.
Förresten togs ytterligare 140 blommor bort idag på HH.
/Anette