tisdag 30 juli 2013

En sån där bra-att-ha-grej

Är det fler än jag som svär över att vattenslangen massakrerar växterna när det är dags för vattning? Jag är en sån där otålig själ som inte orkar gå tillbaka och flytta slangen när blommorna ligger i riskzonen. Jag drar till och hoppas på det bästa. Det går nästan aldrig bra.

Men så hittade jag den här fina. Slagen håller sig på plats. Även om jag otåligt rycker till. Ett tips alltså. Till den otålige. Jag hittade mina på Gröna Systrar i Hudiksvall men de finns säkert på många fler ställen.

Vad har ni för bra-att-ha-grejer i trädgården?


Kram,

9 kommentarer:

Hélena sa...

En sån himla bra grej, måste införskaffas. Vetbinte hur många gånger jag svurit över vattenslangen... som om det vore slangen fel att jag drar sönder växterna :-)
Kram Hélena

Meta sa...

det var ju fiffigt och snygg med. Får nog leta reda på den kanske någonstans i Lund när jag skall dit.
Ha det så gott i sommaren som är kvar.
Kram Meta

JennieS sa...

Åhå vikken fiffig och snygg! Det bästa jag har i trädgården är de nedgrävda vattenrören i gräsmattan som vi gjorde för ett par år sen. Vääääldigt skönt med fyra vattenposter = behövs bara korta vattenslangar!

livetpålandet sa...

Superfiffig!Jag rycker oxå och tror på nåt konstigt sätt att det skall gå varje gång.Men slangen far ju tvärs genom rabatterna..../Annica

Villa Vårgatan sa...

Du påminner mycket om min man när han vattnar:-). Likt Rambo drar han fram och bakom honom ramlar de stackars tilltufsade växterna ihop. Ska visa honom det här inlägget. Tack för tipset!

Kram Eva

Marina sa...

Ser absolut bra ut, den där grejen. Visst känner jag igen problemet med slang som mosar växterna.
Min sekatör är nog min käraste sak i trädgården men den är väl knappast någon ovanlig bra-att-ha sak.

Kram

Tant Otteskrufv sa...

De är kanon! Jag har en med grodprins på toppen och har letat efter fler. Nu vet jag; Hudik nästa :)

Katarinas trädgård sa...

Jag har likadana! Men jag tycker slangen håller på och hamsar sig ändå, väldigt ouppfostrad!
Kram
Katarina

Livet på solsidan sa...

Så smart! Får genast läggas på önskelistan.

Vackra Elinbilder. Den där högresta växten har också hamnat på önskelistan. Tack för tipset. Eller jag menar tipsen :)

Ha det fint!
Tamara