lördag 9 mars 2013

Vårteckensutmaning 2013

Även om våren inte kommit vidare värst långt här hos oss så tänkte jag hänga på årets vårteckensutmaning. Tidigare har Humlebacken kört utmaningen men nu tar Annica med bloggen Det grå huset på kullen över stafettpinnen. Jag tycker att det är himla skoj med fotoutmaningar. Speciellt så här års. Det finns ju gränser för hur mycket snöbilder man vill lägga ut på bloggen.

Vem som helst kan vara med. Bara att klicka sig vidare via bilden här nedan. I morgon, söndag kör det igång och min tanke är, att förutom själva vårteckensletandet, att lägg upp en bild i veckan från en viss vinkel på tomten. Kan vara kul att se hur lång tid det faktiskt kan ta att smälta en meter snö. ;)
 


Vi ses i morgon mao. ;)

Ha en fin mello-kväll!

Kram,

3 kommentarer:

Bettina Bäck sa...

Åhå! Roligt. Måste ut och leta vårtecken som en galning i morgon då, det känns som det är zon 99 där jag bor. Men något måste det väl finnas ... :-)

Lotta sa...

Nu har jag läst ikapp lite. Vilka underbara bilder och så avundsjuk jag blir på din citronblomning. Mitt är så fullt av löss så det får stå i förrådet och luktar numera bara såpa. Visst märks det att våren lurar runt hörnet trots snöflingor och isvindar. Om inte annat så på humöret när man upptäcker det där runda gula på himlen. :D
Kram

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Oh... Nu vill man bara ha massor av vårtecken runtomkring sig :-) Men det blir nog till att titta på bilder och njuta hos andra. Här är det sådana ofantliga mängder snö att ja, jag vet inte riktigt vad. Men. Förhoppningsvis kommer det varmare dagar snart. Idag är det pigga -15. Men sol :-)

Stor kram
Charlotte