måndag 25 mars 2013

Jag blir galen!!!

Jag blir snart vansinnig på all denna SPAM! Varje dag får jag sitta och radera kommentar efter kommentar med länkar till både det ena och det andra. Om det inte minskar snart så måste jag koppla på ordverifieringen.
Tråkigt och trist, jag vet. Men jag vill inte heller utsätta mina läsare för erbjudanden om piller (skriver inte ut vilka - då blir det väl ännu mer spam...), inte helt rumsrena kontakter eller andra erbjudanden.

Är det fler som har samma problem?

Kram,

18 kommentarer:

trädgårdsdrömmar sa...

Har också börjat få konstiga kommentarer på min blogg.Sen efter några timmar så är dom borttagna.Känns lite obehagligt tycker jag.Vet inte varför det helt plötsligt har börjat bli så här.Gunsan.

Bettina Bäck sa...

Det där går nog i perioder tror jag, innan de blir blockerade av mejlsystem och annat. Jobbigt!

Anonym sa...

I rest my case! Så fort jag lade upp det här så kom det två spam. Tröttsamt! :(

Marina sa...

Jag får en de spam. En del av kommentarerna publiceras automatiskt men inte andra. Förstår inte riktigt varför för jag har ingen granskning inställd. Ordverifiering är ju bara så drygt. Jag vill verkligen slippa börja med det.

Kram

Zinkhjärtat ♥ sa...

Har som tur är sluppit det här besväret.
Vilka härliga bilder du visar - längtar så efter våren!
Stor Kram Annelie ♥

Helens trädgård sa...

Har märkt att en del underliga kommentarer har börjat dyka upp under vissa inlägg på min blogg.
Tråkigt om man måste börja använda sig av ordverifiering.

Vilka härliga bilder du bjuder på idag.

Trevlig kväll!

Anna Vattenkanna sa...

Den senaste tiden har även jag haft enormt mycket spam. De flesta stannar i spamfiltret som jag måste rensa dagligen men även vissa publiceras i kommentarsfälten. Har precis som du funderat på att aktivera ordverifieringen men den är så tråkig att hantera för alla som vill skicka en hälsning. Än så länge håller jag öppet...

Kram

Hélena sa...

Jag får också ett gäng varje dag och det har ökat de sista veckorna. Mest på gamla inlägg. Hoppas på att de ska sluta för jag vill inte ha ordverifiering.
Men visst är det trist!
Ha det bäst!
Kram Hélena

Torill sa...

Ja! Er så utrolig irriterende. Har spam hver dag som jeg må slette og merke som nettsøppel. Kjedelig å må skrive kodeord, men må man så må man. God påske!

Lantloppan sa...

Jag gav upp och slog på ordverifieringen tillslut. Men tråkigt är det. Ha en fin påsk.
/Liv

Anonym sa...

Jeg har aldrig mærket noget til spam før, men har været ude for det flere gange igennem de seneste uger. Det er irriterende og ubehageligt!

Inger sa...

Tack och lov inget strul, peppar peppar. Honungslöken är så himla fin.
Kram

Kristinas oas sa...

Det är så trist med spam! Jag godkänner samtliga kommentarer innan de läggs ut. Inte lika kul, jag skulle ju helst vilja att kommentarerna lades ut med en gång, men har valt att göra så för att slippa konstiga kommentarer.

bloggernefa sa...

har samma problem. Har nu valgt at kun medlemmer av min blog skal få kommentera. Synd og skam, - men til videre får det vara så. Jeg fik flera hundra - og många kom på i gamla inslag som kommentarer. Hoppas Blogger snart fixar problemet.

Helena sa...

Ja massor på vissa gamla inlägg.Men de hamnar i skräp posten så jag bara raderar dem.Jag har kommentar granskning på äldre inlägg för att ha lite koll.Ordverifiering är ju botten.Får många på mailen oxå :P
KRAM från mig!

Helens trädgård sa...

Vad roligt att se dig i nya numret av Hus & Hem Trädgård.
Ska läsa artikeln noga lite senare idag.
Själv fick jag vara med på ett litet hörn genom ett vykort :=)

Trevlig påsk!

Katarinas trädgård sa...

Jag blir också galen men det beror bara på kylan, grrr!
Spamkommentarer låter hemskt, hoppas de inte hittar till mig...
Kram
Katarina

Millas Trädgård sa...

Har också råkat ut för en del. Supertrist!!
Kram
Milla