tisdag 18 september 2012

Äktenskapstycke

I går firade jag och maken bröllopsdag. Inte alls något stort firande eller så. Bara en middag på tu man hand. Men det kan vara nog så mysigt. Middagen började med lite småplock vid dukat bord med blommor, levande ljus och Norah Jones i högtalarna. En supertrött och en dunderförkyld gjorde dock att sista delen intogs sittandes i soffan med benen i kors. Just the way we like it! 
I trädgården finns det ett annat par med äktenskapstycke. Rosen 'Frühlingsduft' och en frösådd rosenskära har hittat varandra och slingrar sig ömt i en stilla vals. 
Snacka om äktenskapstycke!


Kärleksfullt, er11 kommentarer:

Ruben sa...

GRATTIS! Ja, blommor kan också ha äktenskapstycke! Cosmean är helt fantastisk, lika vacker sommar som höst.

Ha det gott!
/Ruben

trädgårdsdrömmar sa...

Grattis.Hoppas ni frisknar till snart.Äktenskapstycket är perfekt i trädgården.MVH

Villa Ryttarängen sa...

Grattis! ja det var ett vackert par. Kram Pia

Törnrosa sa...

Tjusigt par, de där. Men nästa sommar, då ni, får en av er allt sträcka sig upp på tå för att kunna fotas tillsammans. Och inte lär det vara ´Frühlingsdoft´. Fniss
Hej från Törnrosa

Sabelhagens Olivlund sa...

Grattis på er dag! Härliga bilder, de ser verkligen ut att trivas tillsammans. Undra om min också ska få sällskap av rosenskära nästa sommar, för bladen har ramlat av allihop, så då kan ju rosenskäran göra så rosen inte ser så naken ut nertill:)).
Ha en fin kväll.
Kram Maria

Lantligt i smultronbacken sa...

Grattis på bröllopsdagen, mysigt. Det är härligt med en riktigt mysdag med bara varandra

Kram Teres

Hélena sa...

Grattis på bröllopsdagen och vilket vackert par rosen och rosenskäran har blivit. Hälsa maken och krama om varandra lite extra i soffan.
Ha det bäst!
Kram Hélena

Inger sa...

Men så fint!
Kram

Livet på solsidan sa...

Stort grattis till er! Bra musik valde ni också :)

Kram och hoppas ni piggnat till!
Tamara

yes sa...

Underbara bilder gör min dag mindre grå!! På bilden "Äktenskapstycke" syns en tredje blomma i vänster nederkant...just nu har namnet på den blåst bort ur mitt huvud - kan du kanske hjälpa mig med namnet? Önskar dig många trevliga år med kärleken i ditt liv!
//ylva

Anonym sa...

'Frühlingsduft' kan bli väldigt stor har jag förstått, men den står på min "önskelista" så jag får nog försöka göra plats för den nånstans...

Grattis på bröllopsdagen! / Tina