onsdag 19 september 2012

Nedräkning inför helgens höstmarknad!

På lördag är det dags. Höstens växtloppis. Ska bli himla roligt - precis som det alltid brukar vara. Jag har krukat plantor hela veckan och funderat vilka färgtema det ska bli på kransarna som jag tänkt göra. Pappa bakar för fullt. Idag var det visst Apfelstrudel på gång. 

Under 1000 trädgårdar sålde vi trädgårdsprydnader från Borlängekonstnärinnan Görel Schelin. Hon är bördig från Gävle så det var extra roligt att ha med hennes vackra saker. Hon gör bland annat fjärilar och svampar i alla möjliga olika färger. 
Jag föll för den här rosa som numera pryder min medelhavshörna. Min fjäril har ett litet hål mellan känselspröten så den går både att lägga och hänga i en tråd. Glädjande nog finns Görels vackra prydnader till försäljning på lördag.
Även Anna-Karin Bodells ursnygga blomsterhylla kommer att finnas till försäljning. Anna-Karin var med på marknaden för första gången i våras och jag tror att hon sålde slut på nästan alla sina hyllor. Lyckliga jag lyckades fynda en stor hylla innan de tog slut.
De finns i flera olika storlekar. 170 cm med fyra hyllplan, som ni ser på bilden, kostar 450:-, 150 cm med tre hyllplan, kostar 400:- samt en ny modell som är 120 cm hög men med två bredare hyllplan. Den kostar också 450:- 
Hyllorna består av tre eller fyra hyllplan som enkelt plockas ur sin ställning och kan stuvas undan när säsongen är över. Min hylla har jag ståendes på altanen. I vanliga fall är den fylld av pellisar men här har jag höstpimpat den lite. Är så himla nöjd med min fina hylla!
Ja, det här och mycket mera finns att fynda till helgen. Hoppas vi ses på lördag!

Kram, kram!10 kommentarer:

trädgårdsdrömmar sa...

Hyllorna var i min smak.Kul att pynta vid olika tider på året.Mvh

MyGarden sa...

Hyllorna var riktigt snygga. Vet du om man kan få en sådan skickad till Skåne? Lycka till med växtloppisen!
Kram
Ann

Anette sa...

Ser fram emot lördagen! Jag är nästan klar med alla plantorna. De står i backar och ska bara putsas lite. Har fått ihop en hel del!
/Anette

Marina sa...

Oj så fint allt är på hyllorna.

Tack för inspiration!

Anonym sa...

Hyllan på bilden kostar 450 kr och kan skickas för 270 kr över hela landet. Finns andra storlekar intresserad , hör av er til Anna karin så har hon mitt nummer

Törnrosa sa...

Verkligen snygg och praktisk hylla. Dessutom bra pris så att man kan köpa en och ändå ha råd med lite annat från marknaden.
Hej från Törnrosa

Anna Vattenkanna sa...

Så fina saker det kommer att finnas på er marknad. Både den lilla fjärilen och de praktiska och fina hyllorna är ju toppensaker. Lycka till med försäljningen!

Kram

Inger sa...

Börjar bli tjatigt, men jag kan inte komma nu heller... önskar dig lycka till med marknaden!
Kram

Hélena sa...

Supersnygga hyllor och väldigt bra pris :-) Roligt med höstmarknad, själv ska jag kanske fota bröllop. Inget bestämt än men vi får se :-)
Ha det bäst!
Kram Hélena

Helens trädgård sa...

Kul med höstmarknad. Hoppas det kommer många köpsugna kunder :=)

Superläcker blomsterhylla som du dessutom har pyntat sååå snyggt.
Fjärilen var söt den med.

Ha det bäst!