tisdag 21 juni 2011

Helgens finfina auktionsfynd!

Hej alla fina! 
Jag vill börja med att tacka för alla härliga kommentarer jag får. Och välkommen alla nya läsare! Jag ser er. Hinner bara inte runt och hälsa på som jag vill. Men det kommer! Lovar! Jag är så glad att jag har er! 
I helgen var jag o M på auktion. Vårens första bondauktion men tusen och åter tusen prylar. Det är sådana här auktioner jag gillar allra bäst. När man kan göra riktiga fynd. Och när det finns en historia om prylarna. Att jag även gillar återanvändning - det vet ni redan ... ;)


Ett av mina fynd var den här gamla, rostiga mjölkkannan. Den blev våran för några tjugor och nu står den tillsammans med två andra auktionsfynd mot den nykalkade väggen. Skyffeln och grepen är makens fynd. Tycker de gör sig fint där mot rosen Flammentanz som snart kommer att slå ut.


Kramar!

6 kommentarer:

Lantligt i smultronbacken sa...

Ju rostigare desto vackrare i trädgården tycker jag. Mjälkkannan i sin prakt gör sig väldigt ståtlig där.

Kram Teres

Anette sa...

Ett fynd för din trädgård!
/Anette

Hanna C sa...

Vilka fynd! Jättefint:-)
Hanna

Trädgården på Höjden... sa...

Det är så underbart med loppisar och auktioner där man kan fynda både stort och smått.

Åsa

Helena sa...

Passar fint in hos dig dina fynd!
KRAM från mig!

Unknown sa...

Åh, vad det låter trevligt med auktion och inte bara loppis! Väldans fin mjölkkanna:)
Kram!
P.S. Jag fixade det till slut - .se länkningarna. Nu funkar www.cesarsträdgård.se! Tack för hjälpen:)