söndag 26 juni 2011

Mord eller trädgårdsmys?

Jag och M gillar verkligen Morden i Midsomer. Men jag vet inte riktigt om det är mordintrigerna eller glimtarna av de engelska trädgårdarna som lockar mest ..? Egentligen spelar det ingen roll. Mysigt är det i vilket fall.


Vilken dag vi har haft idag! Strålade sol och varmt och skönt. Som det ser ut så fortsätter finvädret i några dagar till. Underbart!

Kramar!

8 kommentarer:

Felix sa...

Vi brukar också titta på Morden i Midsomer. Det är sommarens höjdpunkt på TV - och så Ernst förstås... ;-) Inte bara trädgårdarna, utan hela miljön är fantastisk i serien.

Midsommarhälsningar
Elisabet

Anna Vattenkanna sa...

Jag tittar ibland - när det är för blåsigt och för kallt för att hänga ute... ett riktigt feel-good-program.

Kram Anna Vattenkanna

Godastunder-tokigaidéer sa...

Jag kan inte annat än att hålla med, lite både och med trädgård och lite lagom spännande dekare i engelskt stuk, ja det gillar jag.

Kram anna

Vita rosor och förgätmigej sa...

Jag äääälskar det programmet! Ingen sommar utan det så vi blev tvungna att skaffa fler kanaler i år. Har bara haft ettan, tvåan och fyran tidigare... :0) Vad gör man inte liksom!

Kram/ Anna

Johanna Stålros sa...

Vilka underbara bilder, jag tror att det är en blandning av båda för min del;) Kram Johanna

Tant Otteskrufv sa...

Håller med! Det är en serie som lämpar sig för sommarkvällar och vi ser fram emot de nya avsnitten som visst börjar sändas i veckan.
Ett stråtak skulle vi också vilja ha. På en bod eller ett lusthus?

Betong ute och inne sa...

Hej Anna-Karin
Håller med dej, jättefint med så mycket växter och blandat hej vilt...mysigt.
Ha det
Kram Malin

Ninna sa...

Åh vilka underbara bilder från Morden i Midsomer, det är ju så mysigt att kura i soffan med ett glas vin & nåt gott till efter en dag i trädgården & se det programmet. Tänk att få uppleva dessa vackra trädgårdar & omgivning, det är ju en dröm.

Kram kram /Ninna