onsdag 29 juni 2011

Underbart är kort

På midsommarafton behagade hon blomma vår Magnolia, magnolia sieboldii. Då var vi såklart inte hemma och missade helt prakten. Att de skulle blomma över riktigt så fort hade jag nog inte trott. Kanske för att hon står i full sol? Efter sig lämnade hon bara torra knoppar. Jag som inte ens hann ta en bild.Idag hittade jag så en kvarglömd knopp som hade slagit ut. Sprang in och hämtade kameran bara för att ha ett bevis. Kan vara bra att hålla beviset emot henne om hon trilskas ett annat år.Just nu är det nästan för varmt att vara ute. +29 grader. I skuggan. Katterna söker skugga precis som jag.

Hur har ni det?

Kram,

5 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Åhh jag smälter bort, är inne och jobbar hela dagarna, på en Daglig verksamhet, med personer som har förvärvade hjärnskador. Har semester om sju veckor- gissa om jag längtar. Kram Johanna

Trädgården på Höjden... sa...

Ja, underbart kan verkligen vara kort. Särskilt om man missar just det underbara!!!

Hälsar Åsa

Katarinas trädgård sa...

Så snygg, så snygg! Men vad retligt att missa blomningen, det gäller att hålla sig hemma, hela tiden...
Lika varmt här, flämt!
Ha det bra!
Kram
Katarina

Tant Otteskrufv sa...

Lite trist att inte få se alla som vita men de bruna var också vackra.Minns inte att de brukar sitta kvar som de gör i år. Beror det på värmen kanske eller är det bara jag som inte minns?

Unknown sa...

en vit magnolia har jag länge önskat mig, men har inte hittat den rätta platsen ännu...
tur att du fick se en blomma slå ut i alla fall...
ha de bra
susanne