tisdag 5 april 2011

Månadsbilden - april

Egentligen ska man nog ta en ny bild varje vecka för att göra april rättvist. Den här är tagen den 3:e april och som ni ser är var det otroligt fuktigt och blött överallt. Läste att vi hade 99% luftfuktighet.


Hur som helst så smälter snön. Bara natten mellan lördag och söndag sjönk det säkert ihop två decimeter. Skönt! Katterna och jag hoppar fram på gångstenarna. Jag för att jag vill försöka skydda gräsmattan och de för att inte smutsa ner tassarna ... :)

Tänk - nästa månadsbild blir i maj! Underbart!

Kramar,

7 kommentarer:

Anna Vattenkanna sa...

Så vackra färger! Det faluröda mot det vita och lite gråa. Sedan att det syns lite grönt förstår jag att du tycker är vackrast just nu;-). Mera grönt och mindre vitt...

Kram Anna Vattenkanna

Mamma Mimmi sa...

Vad härligt att det börjar likna riktig vår! Jag ser din fina lime här bredvid i bilderna och blir så nyfiken - har du köpt en planta, eller har du sticklingsförökat? Skulle så gärna vilja ha just lime, men har aldrig sett till ett frö i frukterna man köper här hemma. På plantskolorna är de ju dyra som tusan om man ens hittar någon. Kram från ett väldigt regnmulet Halland

Martina sa...

Här har äntligen snön försvunnit helt ifrån trädgården, gräset är ju inte vackert förstås, helt gult....

Therese sa...

99 %? Det är ju värre än i djungeln!

Lisbeth (countryliv) sa...

Ja det er dejligt at det går den rigtige vej mod sommer:) Tusind tak for frøposerne som jeg modtog igår - så skal jeg igang med stratificering:0)

Inger sa...

Javisst ser vi fram emot maj:)
Ha det bra!

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Hallilå Anna-Karin!!!

Vilken jättefin bild!!! Nu är det toppen.... det smälter ju på i en sådan hastighet att det nästan känns som ett trolleri. Det är ju inte alla år som det blir så snabbt på.... Oh la la.... jaaa, snart är det maj.... Kring 20 april brukar jag kunna börja räfsa lite smått. Tror inte dock jag gjorde det förra året (minns faktiskt inte), men i år ser det lovande ut.... HIhi... mina kissar (speciellt hanen) är helt spattig och vill vara ute hela tiden. Man ser riktigt hur han njuter i värmen och solen... precis som vi människor :-)

Kram på dig!!!
/Charlotte