lördag 13 april 2013

Ja se det snöar, ja se det snöar ...

Det var väl roligt! Hurra!

Eller nej! Inte roligt alls. Men faktiskt gör det inte mycket alls en dag som denna. Jag går på gårdagens lyckorus. Besöket och framför allt föreläsningarna på Nordiska Trädgårdar.

Jag hade tagit bilen själv för att kunna shoppa så mycket jag ville och strosa så mycket jag ville i egen takt. Hann faktiskt se det mesta jag ville och handla en del innan föreläsningarna.

Bland annat träffade jag (och handlade vackert krokusfärgat ljus och ljuskopp, te och hyasinter - kunde ha blivit mycket mer ... ) Charlotte, och inspirerades av Hillevis supersnygga balkong. Jag hann kramas med både Helene och Annika och fick äntligen träffa Bettina som jag följt ett bra tag.


Härliga Bettina träffade jag precis innan föreläsningarna och vi satt tillsammans på första parkett. Innan det satte igång vågade vi oss fram för att fota två av huvudpersonerna, Stefan Mattson och Piet Oudolf. Visst ser de glada ut.. . ;) Vi känd oss riktigt starstuckta men vågade oss ändå fram för att föreviga idolerna.
Bettina och idolerna Piet Oudolf, Stefan Mattsson och James Hitchmough!


Föreläsningarna handlade om deras resa med utdrag och exempel på de största anläggningarna. Drömparken i Enköping, Highline i NY, Perennparken i Skärholmen och London Olympic Park. De tre herrarna var mycket underhållande och drog ned en hel del skratt. En mycket väl spenderad eftermiddag, tror jag både jag och Bettina var helt överens om.

Dagens egoboost blev att besöka Hus&Hem Trädgårds monter. Där fanns jag på bild lite överallt...
Så där ja. Nu har snöfallet övergått till regn. Hoppas det fortsätter så. Så vi inte får vinter igen ...

Kram,


9 kommentarer:

Sabelhagens Olivlund sa...

Vilken trevlig dag!! Roligt att träffa blogggvänner.
Många fina bider.
Kram Maria

Isas Trädgård sa...

Hej Anna-Karin !
Kul med reportaget, nu måste jag köpa den tidningen !
Attans att jag missade föreläsningen men det var svårt att hinna med allt.
Ha det så gott !
Kram/Isa

Bettina Bäck sa...

"De är ju våra rockstjärnor", ett Anna-Karincitat. Ha, ha, ha! Ja, det var tur att vi smög oss fram och plåtade. Det var en fantastisk dag, så roligt att träffa dig. Kram!

Bland blommor och buskar sa...

Åh vad jag hade velat höra Piet, har varit både i Skärholmens perennpark och Drömparken i Enköping och de är så otroligt vackra. Vad roligt att du var på första sidan du kanske t.o.m fick skriva autografer ;)
Ha en skön helg
Kram Madde

Kristinas oas sa...

Är så glad för din skull, att du hade en bra dag på mässan på alla de sätt! Har läst det nämnda tidningsreportaget om dig nu förresten, jättefint var det! Kram Kristina

Hélena sa...

Är bara lite avundsjuk! Hade gärna smugit fram med kameran och plåtat rockstjärnorna :-) Underbart att du fick en så härlig dag, önskar jag hade kunnat gå på fredagen...
Bamsekram!
Hélena

Ulrika sa...

Vilka härliga bilder du tagit! Jag gillade verkligen mässan iår, skulle önska jag var lite mindre stressad och hade tid att sitta ner och lyssna på föredragen! Nästa år ska det bli ändring på det.

ha det bra och hoppas det slutat snöa, här kom inget idag.

Kram Ulrika

Om Ett Hus sa...

Vilka härliga bilder! :)

Helens trädgård sa...

Hejsan Anna-Karin!
Så kul att ses en liten stund och få prata lite. Tror du blev överaskad av att jag kände igen dig och kom fram :=)
Vi är ju i samma tidning så då jag gick förbi montern slog jag upp sidan 50 på några tidningar och lät dom ligga uppe på flera högar :=))) hihihiiiiii

Ha det gott!