måndag 1 april 2013

Månadsbilden - april

Tänk idag hettar det lite i ansiktet efter all sol. Har varit ute precis hela dagen. Bästa vännerna kom och hälsade på och vi fikade både kaffe och glass på altanen. Lite trångt var det allt mellan snöhögarna men oooh så härligt att kunna sitta ute och mysa.

Snöhögarna smälter och det är så där frasigt i snön. Tänk om det skulle komma ett par nätter med plusgrader... Då skulle det säga slurp och så skulle all snö bara försvinna. Puts väck!

April 2013

Det är lätt att glömma. April 2011 såg det ut så här hos oss. Och då var ändå den här bilden fotad ett par veckor in i april. Därför gissar jag att vi kommer få stå ut med snön ett tag till. April 2011

Jag vet att det är lite som att pina sig själv att titta på förra årets månadsbild i april. Tänk, va. Då var det både snöfritt och torrt. Å andra sidan var det en himlans kall vår. Så det kanske jämnar ut sig ...

Kul ändå att kika tillbaka. På bilden nedan finns varken rosengård eller skuggrabatt. HÄR kan du kika på fler månadsbilder om du vill.

April 2012

Skönt med kortvecka. För nu vill man bara vara ute och njuta.

Kram,


10 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Så kul att se skillnaderna på åren, att det varit så olika ändå! Här har vi ingen snö men det är bottenfruset och kommer väl så att förbli ett slag till men vi har haft sol idag och det är alltid välkommet!
Agneta kram

Bettina Bäck sa...

Iiiihhh, inte pina mer nu med bilder från snöFATTIGARE år. :-)

Törnrosa sa...

Snö eller inte - hoppfullt är det i alla fall nu när vi hoppat in i april.
Hej och kram

Malin - I min trädgård sa...

Åh tack för din goa kommentar! Jag blev verkligen jätteglad - inte trodde jag att någon hade saknat lilla mig.

Vad roligt det är med månadsbilderna, jag borde verkligen själv göra detsamma. Speciellt med tanke på att att tomten mer eller mindre är från scratch. Något att tänka på.

Ha en riktigt skön kväll!

Ps. Håller tummarna för att din man vinner middagen. Jag orkar inte vänta tills mitten av april tills snön försvinner ;-)

Hélena sa...

Visst är det härligt med solen och möjligheten att vara ute hela dagen. Helt enkelt ljuvligt!
Ha det bäst!
Kram Hélena

Sabelhagens Olivlund sa...

Roligt att se hur det är år från år. En underbar dag idag, men ingen trädgårdstid utan jag har röjt och rensat inne. Men flera promenader har det blivit:)).
Ha en bra start på veckan.
Kram Maria

Carina sa...

Förhoppningsvis får vi en lååååång härlig sommar när våren är så seg:)

Mia sa...

I mitten av april kommer vi se stor skillnad, då borde nätterna börja vara lite varmare, förra våren var ett undantag i mars, april var svinkallt. Detta är nog helst det vanliga. Det är bara att hålla ut :)

Lantis tantiz sa...

Äntligen börjar det hända lite på snöfronten. Även om det går alldeles för långsamt för min smak.

Veronica sa...

Det kan vara en pina...men..verkligheten! Vi får ta det som det kommer!
Du har det såå himla fint och jag hoppas verkligen att jag får ta en roadtripp till dig i sommar?
Våren kommer snart! På rikigt! och då j--lar!