tisdag 25 december 2012

Snön den bara vräker ned

Vilken fin jul det blev. I år också. Kalle anka, berg av julmat, en liten löprunda och glögg framåt småtimmarna. I julklappsleken blev jag helt utan paket men fick ändå en fin kudde, ett handstöpt ljus och ett lyxigt läppgloss då snälla familjen delade med sig av sina klappar. Vi har inte köpt traditionella julklappar på flera år. Och det är verkligen ett stort stressmoment mindre.

Det här inlägget är det första som jag gör från mobilen så ni får ha lite överseende med hur det ser ut. Jag har inte riktigt lärt mig hur man gör än och är inte riktigt nöjd med blogger-appen. Men det blir kanske bra ändå tillslut.

Ha nu en riktigt fin fortsättning på julen!

Varm kram!

10 kommentarer:

Malin sa...

Så härliga bilder!
Här har all snön smält bort och det är 2 plussgrader!
God fortsättning
Malin

Fröpåsen sa...

Så fint att ni fick så mycket härlig julsnö! Och mer väntas komma ser det ut som...fast inte här i skåne tyvärr. Jag har inte heller ärvt intresset med krukväxter, har liksom inte tålamod riktigt... Ha en fortsatt fin jul! /Maria

Sabelhagens Olivlund sa...

Härligt vintrigt!! Vackra bilder, oj vad jag gillar verandan.
Ha det gott.
Kram Maria

Marina sa...

Ser härligt ut hos dig.
Det där med julklappar är jag både för och emot. Jag tycker det är jätteroligt att ge bort saker, att se andra få något de önskat och bli glada. De tär också kul att få något jag själv önskat. Samtidigt så är det en viss press över att hinna handla, hitta på...Våra barn är i övre tonåren och vi köper julklappar ännu så länge. Våra föräldrar får också något var och vi får något av dem. Nu har det precis kommit en liten ny kusin i släkten så till henne köper vi såklart också. Ja, jag vet inte vad jag tycker egentligen...

SÅ flitig du var som sprang på självaste julafton. Jag pausade i går och även idag men i morgon ska jag köra ett pass av något slag.

God fortsättning på julhelgen!

Bettina Bäck sa...

Visst är det ljuvligt! Njuter. Och det ser jättefint ut på din blogg, det är nog bara ovant med appen. :-)

Katarinas trädgård sa...

Egentligen är jag ju nöjd med den gröna julen i Skåne, men dina bilder får mig att tveka... lite... Det ser onekligen väldigt bra ut, speciellt på dina fina bilder!
Hoppas du har en fortsatt superhärlig jul!
Kram
Katarina

Merja sa...

Fina vinter bilder! Ni ser ut att ha lika mycket snö som oss:)
God fortsättning!

Livet på solsidan sa...

Åh! Det är så vackert med snö.
Är glad att jag fick min dos när jag var hos mamma i Skellefteå förra veckan. Kallt och massor med snö. Precis som det ska vara. Här i Kristianstad regnar det just nu och man ser en grön gräsmatta. Trist!

Trist är däremot inte bilden på er tre och era marsipangrisar. Så coola. Din hawaii-tös är ju bara helt underbar! :)

Önskar dig en god fortsättning!
Kram Tamara

Skaparglädje sa...

Tack för din julhälsning på min blogg. Så mycket snö ni har kvar. Hos mig regnar det idag och är +3 grader. Gräsmattan lyser igenom på sina ställen och det är glashalt på småvägarna. Skönt med broddar på skorna när man ska ut och promenera. Önskar dig en god fortsättning på julen.
//Anne-Lie

Lisa sa...

Så fint hos dig med all snön. Och jag gillade din Hawai-gris skarpt :-) Ha fortsatt fint i helgerna !
Lisa/Lisas trädgård