torsdag 24 november 2011

Kransbinderi

I går var jag på Hedvigs trädgård på kransbindarkurs. Miljön är helt underbar och det blev inte sämre när vi kom in i växthuset där vi skulle binda våra kransar... Massa spännande material att jobba med. Det var glittriga kulor, kottar, äppelskivor, färgglada band och kanelstänger. Nålar, hängen, olika sorters mossa... Ja, precis hur mycket som helst! Så himla skoj!Kära Elin som jag var där med gjorde en vacker krans i varma färger. Som kronan på verket band hon in en av sin Vilda Änglar (Här kan du se dem i närbild). Det är Elin som gör dem och jag kan tipsa om att de kommer att finnas till försäljning på Hedvigs julmarknad den 3-4 december. Då kommer även jag att finnas på plats med lite smått och gott. ;)


Min krans blev av det yvigare slaget. Med jordnära färger som håller även efter jul. Ska ta lite bättre bilder på den sen. Nu hade jag bara mobilkameran med mig så bilderna är därefter .. ;)


Ha en finfin kväll!

Kram,

6 kommentarer:

Hélena sa...

Åh, vad härligt och roligt att binda kransar tillsammans. Måste spana om det finns något liknande i Stockholmsområdet.
Ha det bäst!
Kram Hélena

Inger sa...

Bra att få inspiration av varann, eller hur.
Kram

Linda sa...

Så koselig å gjøre slikt sammen med andre:) Da blir det desto hyggeligere:)

Lisa sa...

Oj oj, vilken inspirerande miljö och vad mycket fint att välja på. Fina kransar blev det också. Det är så himla roligt det där gröna pysslet :-) Ha en fin adventshelg
Lisa/Lisas trädgård

TrädgårdsPrinsessan - Annika sa...

Jösses, så roligt det där såg ut! Kul med alla olika material och att dessutom vara flera som kan komma med tips och idéer. Din krans blev jättefin!

Ha en fin 1:a advent!
Annika

Lotta sa...

Ser himla roligt ut med kransbinderiet, fint blir det också. Vågar jag mig ut i skogen i morgon ska jag samla lite material till en krans. Eller så ser den hotande stormen till att materialet kommer direkt till min dörr... vi får se.
Kramar