lördag 19 november 2011

Frostrosor

Vilken underbar dag det har varit! Underbar men lite konstig. I morse åkte jag årets första skidmil. Vi har förstås ingen snö här utan skidåkningen utfördes i ett konstfruset spår i Högbo. Vid sidan om spåret ligger golfbanan. Där spelades det som vanligt. Snacka om sommar och vinter samtidigt!


I veckan har vi haft ordentligt kallt några nätter. Allt har blivit pudrad av frost och hela tomten är prydd av frostade rosor och andra blomster. Vackert men vemodigt!


I morgon hoppas jag faktiskt att det blir lite varmt igen. Ska försöka få ner de absolut sista lökarna som jag har fyndat (och vunnit!) nu under veckan.


Vi ska också hinna med fortsatt rust av gästrummet. Nu när vi äntligen börjar få det nya taket på plats så ska vi göra snyggt inomhus också. Maken sliter med isolering och gipsplattor.. jag drömmer om vilka tapeter vi ska ha ... ;)


Till sist vill jag välkomna alla nya följare! Jag ser er och blir så strålande glad över er alla. Ännu gladare blir jag över att ni lämnar så fina kommentarer. Välkommen till Landet Krokus!

Kram,

6 kommentarer:

Sabelhagens Olivlund sa...

Oj, en mil på skidor! Det lät långt. Hurtigt av dig:)).
Vackra frostiga bilder, förstår vemodet. Här har vi haft 11 grader idag, väldigt mulet och grått men jag njuter ändå. Snygga blad på sista bilden.
Ha det bra!

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Nämen.... har du åkt skidor redan.... :-)) Förstår den märkliga känslan när det är barmark på sidan om.... Så underbara frostblommor du visar. Du har ju massor som blommar fortfarande!!!! Här är det magert nu på den fronten. Inte mycket frost heller som ligger kvar på dagarna sista tiden. Men det fryser på i marken.

Nu är det dags för middag här :-))

Ha en fin kväll!
Kram
Charlotte

Anna Vattenkanna sa...

Så vemodigt vackra bilder du visar idag... fantastiskt så mycket som blommar hos dig - det är ju trots allt i slutet av november!

Kram Anna Vattenkanna

Linda sa...

Visst er frosten vakker, det skjønner man når mans er slike bilder:) Golf og ski, he, he:) Får håper du få ri jorden det du skal:) ellers får du putte de i potter:) Ha en masse god helg:) Klem

Mia sa...

Skidåkningen är något som herrarna här i huset trippar och väntar desperat efter, själv tycker jag nog också att det kan få komma lite snö. Men frosten är så vacker, dina bilder lika poetiska som alltid. Lycka till med upprustningen :)

Kristina Bonander sa...

Visst är det vacker med frosten! Nästan så att jag väntar på den för att få gå ut och ta vackra bilder i trädgården. Din gula ros är underbart vacker, så där frostad och krispig.
Hälsningar
Kristina