söndag 12 augusti 2012

Åh, så kul det här är!

Att ha öppen trädgård är helt magiskt! Så himla många glada, intresserade, nyfikna och trevliga besökare här i Landet Krokus. Och det var bara igår. Idag väntar en ny dag med ännu fler besökare, bättre väder och en något mer avslappnad bloggerska.

Foto: Stéfan Estassy, GD

Idag var även det fina reportaget med i lokaltidningen. Lite läskigt att själv vara med på stor bild men ett vackert reportage och bra reklam blev det. Artikeln kan ni läsa HÄR.

Har ni vägarna förbi är ni varmt välkomna! Oj, nu kommer det gäster redan! Åh, så kul det här är!

Kram,

6 kommentarer:

Hélena sa...

Vilket härligt reportage och bra reklam! Den är du så värd. Hoppas du får lika många besökare idag och vackert väder :-) Själv är jag på väg till en bloggträff, mycket trädgård den här helgen!
Många kramar!
Hélena

Helena sa...

Vad roligt att få läsa om dig i tidningen!Så fin bild på dig rara du :-)Ha en givande dag det är jag säker på att du får iof. :-D
KRAM från mig!
ps.har humleblomstret klarat sig?!

Madeleine sa...

Vilket fint reportage och kanonreklam! Jag är lite för feg och har fortfarande mycket att göra i trädgården innan den ... och jag är redo för en visning. ;)

Lotta sa...

Så söt du är där du står i din fina trädgård och så roligt att få positiv respons från så många besökare. Jag fick upp ögonen för den gula stäppliljan i ditt förra inlägg. Den måste jag bara införskaffa!!!
Kram

Anonym sa...

Det var jättekul att få titta in i din fina trädgård och vilket gott fika konditorn hade fixat! Vackra färger och fina kombinationer, allt ihopflätat till en riktigt mysig och superfin trädgård! Lycka till med fortsatt skapande av din egen lustgård! Margita

Betong ute och inne sa...

Åhhh vad skoj, ja jag förstår att det måste vara superskoj, att få visa det man älskar... Hoppas du fick många besökare..

Kram Malin