måndag 10 februari 2014

Månadsbilden februari 2014

Veckans temafärg i utmaningen Trädgårdens färger är grå. Och det kan nog inte bli mer passande den här tiden av året. Det är verkligen grått överallt.
Men inte så där uppgivet grått. Utan faktiskt grått med lite vårkänsla. Det har varit en 2-3 plusgrader i flera dygn nu. Och det regnar! Bara en sån sak. Ingen mer snö utan snarare att snön smälter. Det är till och med så varmt att gräsmattan sviktar lite när man går på den. Det tinar alltså.


Här och där tittar det fram knoppar ur snön. Vågar inte ropa vår än. Såklart! Men en liten vårlängtan kan man väl få ha?

Kram,4 kommentarer:

Helt enkelt hemma hos mig sa...

Här har vi en snöfri tomt :) Hittade snödroppar idag som ser ut som dina. Hoppas att du också får det snöfritt snart :)

Malin - I min trädgård sa...

Men hur kommer det sig att våren har kommit längre i din trädgård än i min? Fantastiskt med snödroppar och grönt som sticker upp. Även jag var för en gång skull tacksam över regnet :). Härligt iallafall att det går åt rätt håll.

Ha det bra Anna-Karin!

Kram!

Maria sa...

Så mysigt. Ja idag kom det ett stilla vårregn och det kändes väldigt skönt. Din vår har kommit en bit på väg ser jag.
Kram på dig från Maria

Kristinas oas sa...

Det här är ju komiskt - vi har mer snö kvar i vår trädgård än vad du har! Men det regnar rejält här idag, så det tar på den. Gick en snabb runda i går och såg små knoppar sticka upp överallt, åh, vilken vårlängtan som väcks. Vi kan väl gemensamt hålla tummarna för en tidig vår?
Kram Kristina