tisdag 11 februari 2014

Alldeles för tidigt. Jag vet.

Egentligen är det alldeles för tidigt. Jag vet. Men jag kunde inte hålla mig. I komposten åkte ljung och annat rassel som stått ute på trappen och torkat under vinter. I de tomma krukorna stoppade jag ned tazetter som jag hittade på Ikea i helgen. Fram åkte till och med några av vinterförvaringens krukor med tulpanlökar.
Nu känns det bara så mycket roligare att komma hem från jobbet och mötas av spirande lökar. Och så länge det är plusgrader får krukorna med lökar stå ute. Kanske kan de hjälpa våren på traven... ;)Har ni också börjat vårpiffa?

Undrar,
9 kommentarer:

Anette i Torsåker sa...

Får ännu mer vårlängtan efter att ha sett det du donat med.
Har inte fixat med något, däremot tittar julrosor upp. Stora knoppar, med önsketänkande tror jag de blommar nu. Det känns så.
/Anette

Kristinas oas sa...

Jättemysigt att vårpynta! Så fint du har gjort. Nej, inget utepynt än, men jag tar in mina krukade vårlökar en kruka i taget och njuter av utslagna vårblommor.
Kram Kristina

Malin - I min trädgård sa...

Åh så underbart! Nä jag har inte pyntat ute, hörde på nyheterna imorse att det skulle bli vinter och snö snart igen :(, Det får nog vänta lite till... Men härligt att se en optimist iallafall!

Kram Malin

Marianne sa...

Har kvar min fina ljung med julgranskulor....köpte pärlhyacinter, billigt, och det blev bara blad. Får väl köpa nya på (EPA), IKEA!

Marianne sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Meta sa...

Härlig vårkänsla hos dig. Här är det ganska så ok väder utom ikväll när det regnar. Här hos mig står vårblommorna inne bor ju i lägenhet så det blir lite svårt annars.
Ha en fin mitt i veckan kväll
Kram Meta

Jannibele sa...

Må man så må man:) Ingen grunn til å utsette vårfølelsen, som vi trenger så sårt. Tenk for en glede å komme hjem og bli ønsket velkommen på den måten:) Alt som kan gi glede og godt humør er ikke for tidlig:)

Grön skön passion sa...

Helt underbart och friskt vågat :-)

Kram / Therése

Livet på solsidan sa...

Det är väl bättre att vara för tidig än för sen. Eller?! Fint är det i vart fall. Hoppas nu bara minusgraderna håller sig väck så du får njuta av blomning snart.

Själv har jag i flera veckor funderat på om det inte är dags att ta bort/byta upp den lilla julgranen som står på trappan ;)

Önskar dig en fin helg!
Kram Tamara