tisdag 13 september 2011

Höstfeelings

Mitten av september. Nu är vi verkligen på väg mot höst. Ett tydligt tecken är alla höstfärger och höstarrangemang. Både ute och här på bloggarna. Jag tycker att det är en ganska trevlig tid. Just dekoration och piff finns det inte riktigt samma tid för under sommaren. Nu kan man njuta mer. Och som sagt dekorera.På en av promenaderna härom dagen ramlade jag över mängder av vackra nypon. Tillsammans med renfana fick de bli en färgglad krans som pryder förrådsdörren. Det här gav mersmak. Nu ska jag ut och leta mer inspiration till flera kransar.

Kramar!

9 kommentarer:

Anna Vattenkanna sa...

Härlig krans! Älskar att du använder sånt som finns "runt hörnet"! Renfana är en fin blomma så här års och alla nypon inbjuder verkligen till pifftajm :-)

Kram Anna Vattenkanna

Lotta sa...

Ojojoj, det var en av de vackraste kransar jag sett på länge... och vilken förrådsdörr sen!!! Nu måste jag bara ta ett snack med K. Vår ytterdörr är typ en plywoodskiva och förrådsdörrarna ska man inte nämna - kransar hade skämts av att hänga på dem.
Kram

Hanna C sa...

Underbar krans och så fin mot den dörren!
Kram Hanna C

Trädgården på Höjden... sa...

Älskar höstfärgerna i din krans. Mycket snygg mot dörren.

Hälsar Åsa

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Ohhh vilken vacker krans!!! Å så fint den hänger där på förrådsdörren. Underbart!!!

Kram
Charlotte

Sabelhagens Olivlund sa...

Himmel vilken snygg krans!! Harmonierar så fint med dörren. Jag får väl dra på mig regnstället och gå ut på en promenad i skogen.
Kram Maria

Katarinas trädgård sa...

Oj vilken härlig, mullig krans! En sån vill jag också ha...
Kram
Katarina
PS Myrtentry är nog tyvärr bara härdig i zon 1 medan den japanska järneken lär funka i zon 3. DS

Mia sa...

Renfana brukar vanligtvis inte vara den planta jag lovprisar högst, men jösses så fin den blev i din vackra krans tillsammans med nypon :)

Hélena sa...

Vilken vacker krans! Har gått och tänkt i flera dar att jag ska göra en men tiden bara rinner iväg. Måste ta tag i det imorgon för det blir ju så fint!
Ha det bäst!
Hélena