söndag 14 januari 2018

Så vad var det som hände egentligen?

Det där men bloggandet går ju upp och ned för mig som någon kanske redan har upptäckt. Förra året blev det inte många inlägg alls. Men det kanske ändå skulle vara roligt att gå igenom året och se vad som faktiskt hände. För även om jag inte har bloggat så har jag hela tiden fortsatt att fota.


Januari 2017

Hela vintern var snöfattig och jag tror att vi totalt skottade två gånger under hela året. Ovanligt för att vara här.Inom hus njöt vi av amaryllis och tulpaner. Det hör mer till vanligheterna att göra i januari. I år har jag inte hunnit köpa en endaste tulpan än. Det får det bli ändring på snart.
Vi gick promenader och luftade tulpankrukor. 2017 års tulpankrukor fick komma ut rekordtidigt. Redan i mitten av januari plockade jag fram dem första gången.
Och redan i slutet av januari visade isen nere i lillviken på tendenser att släppa. Även det rekordtidigt. Och i rabatterna började julrosorna sträcka på sig.

Men vän av ordning fattar ju att det var alldeles för tidigt att ropa hej och VÅR. Vintern hade ju precis börjat.
Kram,

3 kommentarer:

Rosor och Akvileja sa...

Hallå.
Jag har själv haft bloggandet i vila ett år. Men nu är jag sjukskriven, har tråkigt och då kan man blogga lite. Kul att se dina foton från 2017. Mycket händer under ett år.
Ha det gott, Åsa

Veronica sa...

Hej... Igen :)

Det är bra att du fortsatt fota för bilderna är så vackra.

Visst trodde man i januari att det skulle bli en tidig vår och värmen komma snabbt eftersom det var så snöfattigt och tidigt. men så blev det ju inte...

Ser fram emot februari!

//Veronica

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}