tisdag 23 januari 2018

Som en cupcake med frosting

Så himla vackert ute just nu. Älskar att det till slut kom lite snö. 
Fågelmataren från Wildlife Garden, som jag är så nöjd med, ser ut som en gigantisk cupcake. Jag fick mataren i present för något år sedan och den fungerar riktigt fint. I och med att den sväljer hela sex liter frö så behöver jag inte fylla på den så ofta. Och med alla öppningarna får fåglarna äta ostörda i lugn och ro. Det här låter som värsta reklamtexten - jag vet. ;) Men den är toppen!


Det är verkligen vackert med den här fluffsnön. Jag kan vara lite dålig på att stanna upp och bara vara den här tiden på året. Antingen snöar jag in i någon gammal bildbank eller så drömmer jag om våren. Men det är värt sin tid att bara stanna upp och njuta. Så länge det varar. För snart väntar plusgrader och regn igen.


Kram,


3 kommentarer:

Carina, 4 Seasons by Carna sa...

Tittade också på en sån där stor, rejäl frömatare häromdagen. Det måste räcka längre än 1-2 dagar. Jag har grottat ner mig i bilder jag tog säsongen 2017 men aldrig editerade eller publicerade. Det tar tid det också :)

Kram, Carina

Veronica sa...

Oj vad du sprutar ur dig fina inlägg :D Sluta inte!!

Javisst borde man stanna till och andas lite ibland. Men det är svårt!
Alltför svårt idag tycker jag. Hela tiden ska det hända massa saker.
Det är ju bara att fundera på hur livet är ju...

Därav att jag nog aldrig kommer att förlika mig med det snabba flödet på vissa sociala medier. För då hade jag inte skrivit det här :D

Nu ska jag kolla på Mandelmanns och där springer inte livet förbi <<<<3

Kram

Restaurangmöbler sa...

# 1 Restaurant Furniture Store betygsatt restaurang- och cafemöbel leverantör i Sverige. Snabb leverans på din förfrågan och överlägsen kundservice på Alanza.se!