måndag 22 januari 2018

Har jag verkligen förtjänat det här?

En brukar få de vänner en förtjänar heter det ju. Men frågan om jag verkligen har förtjänat att ha den här fina vännen, grannen och "kollegan"?! 
De senaste veckorna har varit tuffa som flera av er vet. Utan att gå in på detaljer så har det varit på gränsen av vad som går att hantera. Och hanteringen har väl gått sådär. Har mest velat sova bort alltihopa och hoppats på att det varit borta när jag vaknat. För första gången i mitt liv är jag tacksam över en envis förkylning/influensa som gjort att jag varit tvungen att sova när jag annars hade legat vaken och ältat.
Och då finns den här fantastiska människan som vakat över mig och resten av gänget på min arbetsplats. Hon har skickat vackra ord och tankar, dykt upp med nybakat, eller bara kommit förbi med en kram när det som bäst behövts. Och så den här fina.

Så glad att du finns i mitt liv kära vän. Tack för allt du gör för mig och oss! <3
Hoppas att jag förtjänar dig!4 kommentarer:

Meta sa...

Det tror jag säker att du gör. Låt det ta sin tid en dag vänder allt och du ser ljuset i tunneln.Låt det ta den tid det tar. Alla reagerar såå olika. Härligt att ha en vän som bryr sig och förstår.
Ha det gott och krya på dig och njut den kommande våren så gott du kan
Kram Meta

Lotta sa...

Det låter som du haft en jobbig tid. Hoppas det går åt rätt håll nu och så skönt att ha en riktig vän som verkligen bryr sig. Jag är övertygad om att du förtjänar henne. Ha en bra vecka!
Kram

Carina, 4 Seasons by Carna sa...

Det är jag övertygad om att du har, annars hade den inte stått där. Jag vet hur otroligt stor skillnad en bukett kan göra när livet är tungt. Jag har fått buketter med bud några gånger när livet var överjävligt för knappt 10 år sen. Det fina är att i december fick jag möjligheten att ge tillbaks och se tårarna över att någon tänker på dig.

Kram på dig! Carina

Veronica sa...

Så klart du är värd och förtjänar den. Ibland måste man bara ta emot utan att ursäkta sig eller ha dåligt samvete över att få uppmärksamhet i en svår tid. Det är varm omtanke och kärlek, den bästa.

Krya på dig vännen och låt tiden läka <3

Kram