fredag 2 augusti 2013

Finfint besök i Landet Krokus

Idag har vi haft finbesök i Landet Krokus. Ruben och Karin från Rubens rabatter och Veronica och Stefan från Sanda Cottage.
Härligt, sprudlande Veronica har jag träffat en gång tidigare. I våras när vi var på Chelsea Flower Show men de andra tre var första gången. Och vilket möte! Så himla trevligt har vi haft. Måste erkänna att jag var lite nervös innan de kom. Jag menar besök från Ruben! Ända sen jag började blogga har jag så fort en fråga dykt upp blivit hänvisad till Ruben. "Kolla med Ruben. Han kan allt!"

Det är så himla roligt att få besök av glada och nyfikna människor som dessutom är trädgårdsintresserade. Jag vet att jag har sagt det förut men jag är så otroligt glad och tacksam över alla de nya människor som jag träffat via bloggandet. Tack för att ni finns och förgyller trädgårdslivet!


Vitlysing, Lysimachia clethroides


Tiden flög som alltid när man har det trevligt och de hade gärna fått stanna mycket längre! Vi hann gå igenom hela trädgården i detalj tror jag. Både i stort och smått. Och jag inser återigen att jag är lite dålig på att ta vybilder. Veronica och Stefan - jag lovar att bättra mig! ;)
Vilken härligt, solig dag vi haft. Och inte bara idag. Hela sommaren känns det som. Bästa platsen och mest populär är hammocken. Tror vi stannar här resten av kvällen!
Hoppas vi ses snart igen! Jag kommer mer än gärna till er och hälsar på nästan gång! :)

Stor, varm kram!8 kommentarer:

Ruben sa...

Det var en rackare till att vara snabb med inlägg!
Tusen tack för allt du ordnade! Helt perfekt rakt igenom.
Vad kul det var att se din vackra och välplanerade trädgård, nu fick man sig en tankeställare! OK, somliga saker har jag redan härmat, men nu blir det mera av den varan.
Tack också för vitlysingen!

Kramar
Ruben och Karin

Veronica sa...

Det var helt underbart att få komma till dig, du underbara tjej!
Full av inspiration och vitlysingen har fått en ny plats i vår trädgård jämte det vita kungsljuset!

Tack för en fantastisk lunch.... Och du är såå välkommen när du vill!

Kram

Hélena sa...

Hur gärna hade jag inte velat vara med på ett hörn och myst med er. Nej, istället satt jag på en buss i sju timmar... men, men sånt är livet! Stor kram till världens bästa!
Hélena

Godastunder-tokigaidéer sa...

Så härligt med fint blogg besök. Håller med dig att man är glad att man började blogga för så fina människor man har träffat och fått lära känna.

Kram Anna

Our photos sa...

Beautiful photos!

Hannele på Hisingen sa...

Ett helt gäng paparazzis :)

Anonym sa...

Wow, vilket gäng! Önskar jag hade varit med! Här var det också viss uppståndelse i torsdags när fotograf och journalist intog min trädgård. Nervöst som bara den, men så kul! Hoppas du får en finfin helg! Kram Hanna

Katarinas trädgård sa...

Jag håller med Ruben: Alla älskar Anna-Karin! Och hennes trädgård!
Kram
Katarina