fredag 30 november 2012

Blommig fredag - tema advent

Och snön den bara vräker ned, tralala ... Det är nästan 1998 varning här idag på snöfallet. Ni vet - det där året när vi fick 150 cm snö på två dygn här i Gävlebukten. Och jag gillar, gillar att det kommer snö. Mera  mera, mera! 
Än har jag inte hunnit pynta inför advent - vilket är temat på denna veckas Blommig fredag. Inte en endaste ljusslinga är upphängd, inte ett advenstljus eller julblomma så långt ögat når. Men gissa om jag är sugen nu när det blev sådan härlig julstämning. Morgondagen kommer def att vikas åt piff, fix och trix. Var så säker.Bilderna är från förra året. Men hoppas att det kommer att vara lika mysigt när första ljuset ska tändas på söndag.

Ha nu en fantastisk första adventshelg!


Kram,

19 kommentarer:

Lena/isklockan sa...

Jag har heller inte hunnit men gamla foton är ju bra att ha då. Mysigt det ser ut.

Kram

Meta sa...

Visst är det mysigt du har det!
Det kommer nog att kännas lika bra i morgon när du är färdig med ditt fix. För min del blir det vila som gäller för det mesta, min förkylning måste kureras så jag kan jobba nästa vecka.
Ha det så bra och lycka till med fixet.
Kram Meta

trädgårdsdrömmar sa...

Då har du ju det roliga kvar att pyssla med.Sen är det bara att njuta.Ha en skön helg.

Gunilla sa...

Här har inte snön kommit än men jag vill gärna ha lite vitt på marken.

Trevlig 1:a advent

Villa Ryttarängen sa...

Jag brukar också vänta in i det sista, fast i år har jag varit lite snabb. Kraaam Pia

Veronica sa...

Jag tror vi är många som kommer bli svettiga på lördag! Det är härligt ändå att pynta till advent. Jag brukar faktiskt gå "all in" och ta fram nästan allt för att få till en riktigt härlig stämning under hela december! Inte granen dock för den klär jag till Lucia :) Jag vet att det är en skymf!!

Kram

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Oj, har ni snömassor på gång. Här blåser det som sjutton idag, men bara lite vitt på marken. Vet inte hur prognosen ser ut för de närmaste dagarna dock. Precis nyss, i dag, kom adventsstjärnorna upp och lite annat julpiff.

Kram, kram'
Charlotte

Mia sa...

Borjade nästan tro jag var den enda som inte fått till något ännu, men vi tar helgen till hjälp.
Snö ja, ljuvligt, det tillhör liksom vintern :)

Anita sa...

Tror att det kommer att bli jättemysigt imorgon. Jag kommer också ihåg vintern 1998 och att ni blev insnöade. Vi fick även i Stockholmsområdet mycket snö på en gång och det uterumstak vi hade den gången höll på att rasa in. Vi fick stötta upp det. Vårt nuvarande är gediget byggt och nu behöver vi inte vara rädda för att det ska komma för mycket snö.

Lycka till med adventspyntandet och ha en riktigt skön första advent!

Bettina Bäck sa...

Jag har heller inte hunnit pynta, tralala. Men myser åt all snö som singlar ner, trudelutt. Ha en fin helg!

Ulrika sa...

Visst är det mysigt med snö till advent och jul, blir riktig stämning då. Här har också vräkt ner så nu är det full vinter. Ser väldigt mysigt ut hos dig! Ha så trevligt med adventspyntandet...Kram

Sabelhagens Olivlund sa...

Så mysigt du har det i ditt fönster! Härligt att du gillar snön:)). Här har vi några minusgrader, men ingen snö. Torrt och soligt passar mig bra:)).
Ha en fin helg.
Kram Maria

Elin sa...

Koseilg med snø - håper det snart kommer litt hos oss også:)
Jeg har lyst på sånt utejuletre som du har. Kjempefint!
Lykke til med pyntingen i helga.

Hélena sa...

Vet du Anna-Karin jag blir lika glad varje gång jag läser dina inlägg. Idag fick jag en sån enorm julkänsla och mysfaktorn slog i taket. Skitsnygg header har du också :-)
Önskar att jag kunde komma över på en adventsfika och surra, synd att vi bor så långt ifrån varandra. Miss you!
Ha en underbar advent!
Kram Hélena

AnnCharlotte sa...

Tom Malmö har fått en gnutta snö idag....
Kram :)

Eva Linnea sa...

Snön lägger som balsam över det gråa och trista. Man blir gladare när det är ljusare.
En skön 1:a adventshelg önskar Eva Linnea

Ninnis sa...

Underbara bilder...=)
Trevlig advent !

Kram Ninni

carinaon sa...

Åh, jag hoppas att snön kommer hit också! Än så länge är det bara antydan till puder. Ha en fin advent,
Carina

Livet på solsidan sa...

Vaknade imorse och tittade ut. Helt vitt på marken och snö i massor (iaf för att vara här i Skåne). Åh, så glad jag blev! Har småsjungit för mig själv hela morgonen ;)

Önskar dig en härlig piff-söndag!
Kram Tamara