onsdag 9 maj 2012

Helleborus - den vackra tacksamma!

Så vackra som julrosorna är i år har de aldrig varit. Kanske har de kommit i rätt ålder för att börja blomma på riktigt eller så blommar de i full panik för att de höll på att stryka med under vintern som var. Ingen aning!





Vackra är de där de står i rabatten men även som flytblommor. Mmmm ... Älskar flytblommor!





Hade en fin rund betongskål på den här förra året. Men dåliga jag glömde bort att ta in den när det blev frost och då gick den snopet nog i bitar. Jaja. Har hittat en ny favorit. Blev fyrkantigt i år. Går bra det med tycker jag.





Just ja.. Det är onsdag idag! Glöm inte Trädgårdsonsdag!

Kram kram!





6 kommentarer:

Anna Vattenkanna sa...

Vackert presenterade - ser så förnäma ut där de seglar runt i betongfatet.

Kram

Villa Ryttarängen sa...

Jättefint! Har en endaste planta inne i växthuset. Kram Pia

Hélena sa...

Så vackert! Jag älskar också flytblommor men trädgårdsonsdag har jag dissat lite i mitt inlägg idag :-) Men visst kommer jag att titta.
Ha det bäst!
Kram Hélena

Helens trädgård sa...

Jättevackra Julrosor.
Här hos mig vill dom inte riktigt men det borde gå för flera av mina vänner odlar dom.
Får göra nya försök :=)

Ha det gott!

Berså sa...

Vilka vackra bilder ! Älskar julrosor, och älskar flytväxter/blommor med så det var inte svårt att falla för dessa bilder inte!

Marie Lithén sa...

favoriter även här även om jag inte har några ännu i min nya.