tisdag 26 februari 2013

Vårvärme?

Har kikat in till några kära trädgårdskompisar nere i skåne idag. På deras bloggar blommar det! Kan ni förstå..?! 

Så här ser det ut i Landet Krokus just nu. Metervis med snö. Idag har det iofs regnat lite så snömängden kan ha minsakt en millimeter eller två. Men det är mååånga veckor innan snödroppar och annat kommer att våga sig upp. Men visst är det ändå lite vackert med all snö. Speciellt när solen kikar fram.
I helgen som var det riktigt varmt i lä mot förrådsväggen. Vi brottade ned oss på trappan med en kopp kaffe och njöt av solen.
Och på trappan får vi nog hålla oss. Det kommer att ta tid innan hammocken har töat fram. ;)
Medan jag väntar på det har jag njutit av alla vackra blommor som varit med i X-faktor. Och som grädde på moset har två av mina bilder gått vidare till final. Jätte, jätteroligt!Även Hélena med bloggen Bland rosor och bladlöss kom till final med sina underbara tulpaner och Helena med bloggen Helenas hem & trädgård har en fantastisk backsippa som även den är i final.

Här kan du rösta på våra bilder. ;)Nu ser vi fram emot några härliga vårlika dagar!

Kram,

15 kommentarer:

Katarinas trädgård sa...

Kaffe på trappan i vårsol, kan det bli bättre?! Kanske kunde det vara lite grönt i rabatterna också, men man kan ju inte få allt :)
Ser härligt ut (trots de vita bergen...)!
Kram
Katarina

Hans sa...

Stort Grattis till dina finalplatser hos Moseplassen!
Jag saknade din mörka iris där bland finalisterna, den bilden är ju jättesnygg.
Nåväl, jag förstår att du ändå är nöjd, nu har jag också röstat på dina två bilder i finalen.
Lycka till!

Karin - Mina Rum sa...

Undrar just vilken del av Skåne som det blommar i just nu. Inte är det min i alla fall. Här är det bara grått, grått, grått och fortfarande massor av slaskig snö. Funderade idag om jag skulle ta mig en runda runt trädgården efter jobbet, men det kändes som att det inte var någon idé. Nej, mer plusgrader och mer sol, tack.

Ha det gott. Kram, Karin

Fröpåsen sa...

Ja, så roligt! Det är jättefina bilder! Känns nästan overkligt med så mycke snö. Ha en fin kväll!

Bettina Bäck sa...

Ja, visst är det vackert! Men nu är jag trött på snöööö. Trösterikt ändå att solen börjar värma på allvar när den visar sig. :-)
Det är inte så att du har någon kul grej du gjutit i betong att länka upp till på min blogg? Försöker få till en länksamling på det temat. Gammalt eller nytt inlägg spelar ingen roll.

Marina sa...

Just nu är jag glad över att bo där snön börjat smälta. Vid viss tid på året hade det varit härligt att bo norrut, då när vi inte har snö här men vill ha det.

Låter ändå härligt att sitta där och dricka en kopp.

Kram

Ranten sa...

Gratulerer med finaleplassen og lykke til!

Helena sa...

Vad du är gullig :-)
KRAM från mig!

Giga sa...

Gdy świeci słońce, to śnieg bajecznie wygląda. Gratuluję dostania się do finału. Pozdrawiam.
När solen skiner, ser snön fantastiska. Grattis på att få till final. Din.

Hélena sa...

Snö i mängder :-) Grattis till dina bilder, jag har röstat på dina :-) Så vackra och fina.
kram Hélena

Hällan Visningsträdgård/Ulrika sa...

Dubbel grattis!! Den lilla vita står högst på min önskelista just nu.
Lycka till i finalen!
Ulrika

Carina sa...

Jag tycker att jag har mycket snö, men du är faktiskt snäppet värre! Kaffe på trappan döms i varje fall inte ut, det är mysfaktor på hög nivå det, första solstrålarna och kaffe, mmmmmm:)
Kram Carina

Malin sa...

Så härliga bilder trots all snö...

Jättekul att dina bilder gått vidare.
Jag är ju väldans förtjust i den där vita lilla saken du fångat.

Nu skall jag gå och rösta...

Vi ses
Malin

Tant Otteskrufv sa...

Grattis till bilderna som gick vidare! Jag har fått leta fram solglasen för att kunna vara ute. Sol på snö blir lite för mycket ljus, men himmel så härligt!Och jag hoppas det snabbt blir barmark också hos oss :)

Vilt og vakkert sa...

Heisann!
de ble jo to nominasjoner... grattis ;:OD), jeg så ikke den hvite med en gang. De er helt fantastiske!