onsdag 7 mars 2012

Rum & Trädgård - ses vi där?

Nu är det strax dags för årets första trädgårdsmässa - Rum & trädgård i Kista. För mig i alla fall. Jag vet ju att ni som bor i Skåne redan har gjort er årsdebut. Känns verkligen som om det här är ett av de första riktiga vårtecknen. Ska bli underbart kul och förväntningarna är höga - som alltid!Mina förväntningar är att bli fullproppad av inspiration inför våren och sommaren. Färger, blommor, mönster, material. För att sen åka hem och bara "hälla" ut all inspiration över den egna lilla plätten. Tanken är även att hinna lyssna på någon av alla de föreläsningar som hålls. Jamie Dunstan (guldmedaljvinnare på Chelsea Flower Show) och Lars Krantz står på måstelistan. Vill även hinna lyssna på Hannu och Bosse Rappne om det finns tid för det.En annan förväntning är att få träffa så många av er bloggare som möjligt. Har sett att Hillevi/Tankar från trädgårdsmästaren håller på att dra ihop en träff på fredag. Men den missar jag.

Så min fråga är - är det någon mer än jag som ska dit på lördag? Skulle vara himla kul att bara säga hej.

Stor kram!


8 kommentarer:

Villa Ryttarängen sa...

Har samma stora förväntningar som du. jag ska dit på lördag, tänker hänga på låset. Vore ju kul och ses alltid har vi väl något att prata om. Kram Pia

Hélena sa...

Här är en till med förväntningar och lördagsbesök :-) Vore jättekul att träffas och säga hej!
Ha det bäst!
Kram Hélena

Johanna Stålros sa...

Men vad roligt och inspirerande ni kommer att få det, hade tänkt att gå dit men jag hinner inte så jag får njuta av dina bilder. Kram

monzan sa...

Tyvärr så hinner jag inte i år. Får bli nästa år istället.

//Monzan

Anonym sa...

Hej, ja det ska bli så kul med trädgårdsmässan, jag ska dit i morgon! kram Vivi soltorp

Tant Otteskrufv sa...

Jag är inställd på ett lördagsbesök jag med:)

Godastunder-tokigaidéer sa...

Det är så härligt med dessa trädgårdsmässor, tyvärr var Malmös en besvikelse i år, tycker jag i alla fall, för lite med trädgård och för mycket med annat.

Hoppas du får ihop något träff på lördagen

kram Anna

Linda sa...

Kjører fra norge tidlig på lørdag:) Må bare finne overnattingsted:) Gleder meg vilt:) I natt har det plutselig kommet masse snø...så her er alt hvitt igjen... gleder meg til masse vårlig inspirasjon, og med siste døgnet snøfall, trenger jeg det mer enn noen gang:)