torsdag 11 maj 2017

Är det idag det vänder?

Idag ryktas det om att våren ska komma på riktigt. Att det ska vara slut på de många minusgraderna på nätterna och att det ska börja spira ordentligt. 
Nu har ni ju haft vår i flera månader där nere i södern. Men här, i södra Norrland, har den stått och tvekat länge nog nu. Nu ska det alltså vara dags för plusgrader hela dygnet runt och finfint vårväder på dagarna. Till och med någon nattskur här och där har det utlovats. Och det kan behövas kan jag lova.

Julrosornas parad

Något som har levererat trots minusgrader, snö och stormvindar är de välsignade julrosorna. De lyser som juveler i eftermiddagssolen och ger bruna och trista rabatter både liv och färg. 


'Anna's Red'

Det är svårt att välja en favorit bland alla dessa snyggingar men en av dem måste bli 'Black' från Het Wilgenbroek's selection. 'Black' är ett mycket passande namn på den för den är verkligen svart i rätt ljus.En annan som står högt upp på listan är den fyllda och prickiga 'Tutu'. Den var nog förra vårens mest fotograferade, tror jag. Risken är att det blir så även i år.
Precis bredvid 'Tutu' är en av pionerna på väg upp. Älskar hur de röda bryter av mot de gröna tulpanbladen. Ser ut som om blomningen bara kommer öka från nu. I år också.
Fin torsdag på er!

4 kommentarer:

Veronica sa...

Den där Black är helt underbar!
Jag har tidigare inte riktigt ramlat in i "julrosgalenhetsfällan" men nu är det nog kört :)
Jag springer tunt varje dag och klappar på mina 4-5 stycken namnsorter och mest älskad är den gula.

Jag som skulle komma till dig - Tidigt!??
Nu blir det senare än jag trodde!
Är du hemma någon vardag snart så jag kan ta mig en tripp till södra Norrland?

Kram och njut av värmen i helgen och titta på när det växer och slår ut så det knakar...

Carina, 4 Seasons by Carna sa...

Visst bor jag söderut och visst har krokusar och annat blommat över. Men jag har haft runt -5 i stort sett varje natt i flera veckor. Så mycket av det som hade kommit upp i perennväg mår skit på ren svenska. Till och med pionerna är hårt drabbade...

Den mörka julrosen är underbar - jag odlar de allra mörkaste med ljusare rosa lökväxter. Det blir en fin kombo :)

Trevlig helg! Carina

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

asda services sa...

Programmed ATMS
Do you know that you can hack any ATM machine !!!
We have specially programmed ATMs that can be used to withdraw money at ATMs or pictures, shops and points of sale. We sell these cards to all our customers and interested buyers all over the world, the cards have a withdrawal limit every week.
Getting rich and living the rich and famous lifestyle is a dream of many people. And while most people go to work or look for other ethical methods to make money on ATM-programmed cards.
The programmed ATMs withdraw money from each ATM but have a withdrawal limit every week, only your PIN code is in it, it is a high-tech card system. The PROGRAMMED ATM card works on all card-based ATMs, anywhere in the world.

Email: atmservices44@aol.com

Email: hacklords.investors@gmail.com