onsdag 22 september 2010

Längtan, Japanska bron och mängder av Dahlior

Om en vecka är det dags. Om en vecka är vi där. Kan knappt vänta. Jag, kära mannen och två vänner ska åka till Paris. Veckans höjdpunkt kommer självklart att vara besöket i Monets trädgård. Jag har inte varit där på 20 år och hoppas verkligen att det är (minst) lika fint och underbart som jag kommer i håg det. Vi var där i juli och då blommade det överallt. Det blir självklart en annan typ av blomsterprakt så här års. Förväntar mig Rudbeckior, Astrar, Krasse och mängder av Dahlior. Lovar att ta massor av bilder. Om en vecka är vi där. :)


Claude Monet
Foto: hd.se
Japanska bron
Foto: reseguiden.se
Pergolan framför museet
Foto: ceciliaartista.blogspot.com

Kram,

2 kommentarer:

Mamma Mimmi sa...

Lyckost - jag har längtat tillbaka till Monets trädgård konstant sedan jag också var där för nästen 20 år sedan. Njuuut!

Glädjekällans Trädgårdsblogg sa...

Tack för din kommentar hos mig.
Det är nog 25 år sedan jag besökte Monets trädgård. Vi tog tåget från Paris och cyklade sista biten. Hoppas ni får en härlig tur och att solen skiner.
Ha det gott
Birgitta