fredag 18 januari 2019

Fredagsbuketten

Då var det fredag igen. Och den här veckan finns det faktiskt en fredagsbukett i huset. Även om den är lätt bedagad och har hänt med hela veckan. 
Det här är den bedårande franstulpanen 'Queensland' som fick följa med hem för att fira Tulpanens dag tidigare i veckan. Egentligen firar jag som allra mest där i månadsskiftet maj-juni då det är tulpanens dag prick varje dag här hos mig.
Jag håller på att knåpa på ett riktigt långt och härligt tulpaninlägg som utlovat. Men det dröjer ännu någon dag. Finns så hiskeligt många bilder att välja bland... Så länge får ni njuta av fredagsbuketten.

Fortsatt fin fredag och ha en skön helg!

2 kommentarer:

Carina, 4 Seasons by Carna sa...

Det var en vacker tulpan :) Vi är nog lika - jag brukar inte fira tulpanen förrän den blommar ute. Det är en underbar skillnad mellan de köpta och egenplockade, ljudet när jag bryter av dem - jag gillar det. Och precis som du gillar jag de i planteringar.

Ha en fin helg! Carina

Rost och rädisor sa...

Ljuvlig bukett och jag måste säga att jag avundas dina djupa fönsternicher.
Alt gott
/Anette