söndag 22 april 2012

Snabb rapport från Nordiska trädgårdar

I förra veckan gjorde jag en snabbvisit på Nordiska trädgårdar. Var egentligen där på ett jobb men passade på att kika runt lite också. Tycker faktiskt inte att årets mässa var någon höjdare. Kunde inte sätta fingret riktigt på vad det var. Men när jag kikar på bilderna nu så inser jag att det var på tok för lite inspiration! Det är ju det mässorna är till för. Vill jag köpa korv, pelargoner eller lökar så kan jag göra det vilken annan dag som helst i veckan. Blir det ingen bättring så kommer jag nog att undvika de så kallade trädgårdsmässorna i fortsättningen.


Undantaget som bekräftar regeln
Självklart fanns det inspiration om man letade lite. Framför allt Zetas monter var en ren njutning.


Även på andra ställen glimmade det till. Men som sagt - jag var bara där en väldigt kort stund och missade säkert massor! Dagens höjdpunkt var i alla fall att träffa Anna från Rosverkstan. För första gången hade hon en helt egen monter på mässan för alla sina underbara växtstöd!


Gulliga, glada Anna och hennes kusin

Kram,3 kommentarer:

Hélena sa...

Precis så upplevde jag också mässan. Alldeles för lite inspiration.
Ha det bäst!
Kram Hélena

Kristina Bonander sa...

Trevligast med mässan av bloggträffarna och tävlingen som Blomsterfrämjandet ordnade där 4 trädgårdsprofiler fick tävla om Årets Täppa.

Lyssnade också på Mona Wembling om Natursten i trädgården. Köpte hennes bok som jag med behållning läser nu.

Log en smula när jag kollade in Brutala Blommors monter. Och Garden Glorys designade vattenslang var en härlig lek med symboler och varumärken.

Så var ju Zetas trädgårds monter vacker förståss. Håller absolut med.

Ha det gott
Kristina

Godastunder-tokigaidéer sa...

Tyvärr så har jag för långt att kunna åka och uppleva den mässan men jag var i Malmö i MArs på deras trädgårdsmässa och jag kan säga att jag var lika besviken. Visst fanns det guldkorn men inte mycket inspiration.

Kram Anna