söndag 29 april 2018

Känner du till Plantigo?

[I samarbete med Plantigo.se] 

För många år sedan köpte jag en smal planteringsspade från DeWit. Den är som gjord för att använda i mina för tätt planterade rabatter. 

Den lilla planteringsspaden har blivit en stor favorit och jag använder egentligen ingen annan. Därför blev jag glad när jag hittade ett brett sortiment av just DeWit hos Plantigo

DeWit är ett familjeägt företag från Hollande som grundades redan 1898. Man kan alltså gissa att det inte är en slump att min spade är en favorit. Alla redskap är tillverkade av svenskt kvalitetsstål och europeisk FSC-märkt askträ.
Plantigo.se är en svensk webbshop som startades hösten 2009 av Marcus Knutsson. Deras mål är att bli en erkänd och välsorterad internetbutik med kvalitetsprodukter och tillbehör inom trädgård, balkongodling och inomhusgrönska. Kan det bli bättre? Och det finns förstås mer än DeWit att välja på i webbshoppen.Ett extra plus för Plantigo är att de har ett ekologiskt sortiment med många olika produkter och varumärken. Allt från det mer väntade - ekologiska fröer och gödsel - till det lite mer oväntade
med ekologiska krukor från Naturens krukor. Krukorna är tillverkade i organiskt material som är
till 100 % biologiskt nedbrytbart. Stort gilla på det!
Ser du något du gillar så studsa in på Plantigo.se

Ha en fin kväll!

Kram,


1 kommentar:

Carina, 4 Seasons by Carna sa...

Jag känner igen namnet och har säkert besökt webbutiken men den har inte lämnat några avtryck i min hjärna. Kanske var den för ny och växtmässigt osorterad - vad vet jag. Kul att du hittade dina favvoverktyg :)

Kram, Carina