torsdag 6 mars 2014

Årets första projekt

För en vecka (eller två) gjorde jag årets första trädgårdsprojekt. Helt otroligt att det går att sätta igång redan i februari! :) 

Nu var det inget jätteprojekt jag satte igång utan det blev ännu en stenbänk av överblivna kantstenar och en skiva i betong som vi fått av före detta grannarna.
Lagom stort projekt - helt i min smak så här års - som ändå skapade en ganska stor skillnad mot hur det såg ut innan. Lite piff på bänken och voilà - färdigt litet projekt! 
Tycker ni som jag att veckorna bara rasar fram? Kan vara för att det blir lååååånga dagar just nu. Massor att göra på jobbet. Och när det blir helg så ska man försöka hinna med allt det där andra. Ni vet... så fröer, skola om växter, plantera om pellisar. Allt det där som ger sån energi så här års.

Ha en finfin fredag!9 kommentarer:

Lotta sa...

Håller med dig om att tiden bara rusar iväg, det är så mycket man vill hinna med just nu precis som du säger! men lycka var idag när det fortfarande var lite ljust ute när jag slutade jobbet 18.30!!! det gillar jag! Fin bänk du skapat!
Må så gott.
Kram Lotta

Meta sa...

Det är ofta de där små detaljerna som gör helheten. Tänk när det är varmt ute och du sätter dig där och drömmer dig bort Härligt dit längtar jag nu,
Ha en fin dag
Kram Meta

Trädgårdstoken sa...

Så jättefint det blev! Ser fram emot morgondagen då jag är ledig och skall ila till växtbutiken. Härligt att få piffa i trädgården igen. :-)

/Mia

Marina sa...

Fint! Jag gillar sånt som blir snabbt färdigt :).
Tiden går snabbt, det gör den. Just nu är jag lite kluven till om jag gillar det eller ej. Vanligtvis vill jag alltid att tiden ska stanna upp lite men nu är dottern i Afrika och ska vara där i fyra veckor. SÅ klart längtar vi efter henne och av den anledningen skulle det vara bra om tiden går snabbt. Men ändå är det nog bra om den går i lagom takt ;).

Kram

Tittis trädgård sa...

Så fint det blev! Gillar verkligen din fina lykta:-)

Rosor och Akvileja sa...

Så fint! Enkelt och bra blev det. Vilka snälla grannar.
Ha det bra. Åsa

Carina, 4 Seasons by Carna sa...

Fin bänk och kul med återanvändning! Tiden... ..ja den lever sitt eget liv, har liksom sitt tempo och vi taktar nog inte riktigt känner jag.

Ha en härlig helg! Kram, Carina

Veronica sa...

Japp, Hur mycket som helst att göra.... Har inte alla trädgårdsnördar det?
Vi är lite knäppa som inte vilar utan jobbar när vi är lediga!

Knäppt!

Kram vännen!

Hans sa...

Hej Anna-Karin.

Jag såg att du är med i nya numret av Allers Trädgård, perennspecial.
Jag puffar lite för den artikeln på min blogg, hoppas att det är OK för dig?

Ha det gott!