torsdag 31 oktober 2013

Tillbaka med en tillbakablick

Tiden bara rasar. Var tar den vägen? Helt plötsligt är det en och en halv månad sen jag var här. Alltså, jag har varit här hela tiden. Men kanske inte här på bloggen. Har tjuvläst både ett och tre inlägg som ni har gjort där ute i blogglandia så jag har lite koll på vad ni pysslar med.

Själv har jag jobbat, jobbat, rest lite, jobbat lite till och så jobbat. Inte vidare spännande alls. Medan tiden går. Sist var det sensommar. Nu är det senhöst. Lite däremellan har det varit färgsprakande höst. Kan inte låta bli att visa hur det sett ut här under hösten.
Den nyinflyttade ullungrönnen, sorbus dodong, har lyst som en fackla under hela oktober. Nu har dock de sista löven ramlat av.
Det äldsta äppelträdet har fått hundratals äpplen. Nu när de blivit vackert röda ser det det nästan ut som ett julträd. Fortfarande hänger bladen kvar.
Fascinerande med alla olika färger. Har inte kunnat se mig mätt.

Fotat har jag gjort hela tiden. Så det finns en del att visa upp. Återkommer, kära vänner!

Puss,


9 kommentarer:

Anette i Torsåker sa...

Ser att du haft lika fina färger som det varit här. Jobb har jag också så det räcker...
/Anette

Meta sa...

Det går verkligen fort nu. beror nog på att det är så milt ute. men det kommer väl kallan snart, Hösten är ju bara så härlig med alla färger och frukter. jag bara njuter här varje dag. och dina bilder gör det inte sämre.
Ha en fin dag
Kram Meta

Inger sa...

Du har verkligen lyckats välja växter med härliga höstfärger!
Kram

Jannibele sa...

Så hyggelig å ha deg tilbake! Har savnet dine fine innlegg. Skjønner at du har hatt nok å gjøre. Høsthagen din er jo så full av vakre farger og liv!

Kristinas oas sa...

Kul att "se" dig igen, hoppas fördelningen jobb och fritid blir bättre för dig framöver. Du har haft en fin höst i trädgården ser jag på fotona.
Kram Kristina

Monica sa...

Härliga höstfärger , jobba ja det blir lite mkt ibland och då hinner man icke med helt i sitt bloggande känner igen det, men det är så härligt att läsa runt i bloggvärlden så det gör jag alltid fast jag inte skriver själv alltid eller lägger comments. ha en go helg kram !

Our photos sa...

Beautiful garden photos!
Greetings, RW & SK

Hélena sa...

:-) Det är ju så ibland! Har inte heller varit så aktiv, väldigt lite aktiv. Desto mer framför PS och datorn men nu börjar det gå riktigt fort med redigeringen...
Stor kram Hélena

Marianne sa...

Vilket härligt äppelträd...räcker säkert ända till jul. Belysning behövs i mörkret då de färggranna bladen faller, funderar själv på några vid entrén. Är du STA-are?