söndag 10 februari 2019

Vårkänslor tralala

Idag försöker jag jobba ikapp veckan varvat med snöskottning och en hel del hostande. Men vad gör det när det är flera plusgrader, snön bara forsar bort och jag får vårkänslor tralala. 

Ork och energi är ju verkligen inte på topp efter den här veckans influensa. Alltså januari som började så bra med besök hos bästa Charlotte tillsammans med Veronica. Vi packade in oss i Veronicas bil för resa till Sundsvall och ett dygn fyllt av trädgårdsprat, vin och mys - trots hot om snöstorm. Redan under kvällen fick jag feberfrossandes vika ned mig och sedan har influensan hållit i sig i över en vecka. Men det var en himla trevligt så länge det varade. Längtar redan tills vi ses igen, raringar!


Det dukas upp till en fantastisk middag hemma hos Charlotte! 


Väl hemma hade det kommit närmare metern snö under ett dygn och då både jag och maken blev liggandes däckade har det inte blivit så mycket skottat. Eller handlat. Eller jobbat. Men det mesta har löst sig ändå tack vare snälla grannar som alltid ställer upp. Och himmel så mycket mat en har i skafferi, kyl och frys när en väl letar. Skåprensning borde en göra oftare.


Så här såg det alltså ut för bara några dagar sedan. Nu är det mesta borta. 


Och idag smältern snön som sagt. Eller smälter. Den forsar bort. Smälter med flera decimeter per dygn. Tänk, till helgen kanske det går att leta vårtecken. Det vore ju helt fantastiskt i så fall.


Vårtecken från tionde april förra året. 


Ha en fin avslutning på veckan!


Kram,


3 kommentarer:

Carina, 4 Seasons by Carna sa...

Himla tråkigt med influensa men skönt att ni verkar vara på bättringsvägen. Ja snön regnade bort på 2 dagar och se därunder hade massor av växter fått väldigt bråttom. Det var en fröjd att gå ut i gårdagens solsken. Hoppas du också hittar vårtecken snart.

Ha det gott! Kram, Carina

Veronica sa...

Men Anna-Karin! Hur har jag kunnat missa ditt blogginlägg??

Det är skönt att du är bra nu och till helgen kommer riktig vårvärme upp genom landet och vi kommer kunna leta vårtecken!

Kram på dig och tack för senast <3

Unknown sa...

Snälla skriv mera, jag saknar min favoritträdgårdsblogg.

Mvh
/Josefin Bragd.