Sidor

torsdag 2 december 2010

Rejäla lussekatter, garanterat glutenfritt

I går bakades det här i Landet Krokus. Fick tips från Marie på bloggen Mimmis Mammaliv om ett smaskigt recept på rejäla lussekatter så det provade jag. Bytte helt enkelt ut det vanliga mjölet mot glutenfritt och lade till 50 gr pofiber för att få en bättre kosistens på degen. 

Receptet hittar du här.





Jag har varit lite dålig på att kika runt till er och hälsa på i era fantastiska bloggar nu ett tag. Tiden räcker inte riktigt till. Är alla fall så jätte, jätteglad över alla fina kommentarer jag får av er, mina kära bloggvänner! Ni gör min dag!

Kram,

1 kommentar:

  1. Åh, vad gott! Jag blir så sugen på lussekatter. Har själv inte tålamod att baka sånt som behöver jäsa så det blev saffranskaka istället. Kram

    SvaraRadera

Tack snälla för att du vill lämna ett litet avtryck! Jag blir så himla glad! :)
Frågor svara jag gärna på men eftersom minnet ibland är kort så svarar jag här.